Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Debil Dead (2004) 

Zhovadilost na n-tou, ale jak je to absurdní, tak je to až zábavné.

plakát

Předčítač (2008) 

První třetina tohoto filmu se vydává po cestě zkoumání především sexuálního vztahu jednoho neobvyklého páru, druhá po odhalování hrůzných pravd 2.světové války, třetí po neutěšené tíživosti dnešních dnů. První část je nejsilnější, druhá pokulhává a třetí se mi zdá býti jakousi nástavbou, možná potřebnou, ale minimálně.

plakát

Nahý (1993) 

Výborný film, výborní herci, výborné postavy, výborné dialogy, deziluzivní prostředí. Film, který člověka opravdu pohltí. David Thewlis se svými nekonečnými monology o všem a o ničem. Kuriózní londýnské postavičky. Katrin Cartlidge, která hraje sebezničujícně a je přitom obnažená na morek kostí. A konec je fenomenální.

plakát

Snídaně na Plutu (2005) 

Film, který mě tedy opravdu dojal... Plytké dialogy, zbytečné narušování děje oznámováním každé drobné nové kapitoly, nejednotnost děje - zdálo se mi to spíše jako splácání několika drobných epizod v jeden příběh, jemuž vévodí hlavní dějová linka - hledání matky. Hudba je ale velmi dobrá. Podle mě je to totiž prachobyčejná komedie, která kdyby nebyla o transexuálovi, tak by ji nikdo tolik nenadhodnocoval, ale to je pouze můj názor, který nikomu nevnucuji.

plakát

Rudé kvítky (2006) 

Naprosto odzbrojující film. Především hlavní hrdina - veliký individualista, kterému nedělá začlenění do tak velkého kolektivu, jako je internátní školka, dobře. Despotické učitelky, které si myslí, že jakmile si dítě prdne, potřebuje automaticky na záchod. Dvě sestry, které si nejdříve dělají z Quianga legraci, ale poté bojují o jeho pozornost. Zajímalo by mě, jak dokázali nátačet s takovým množstvím malých dětí. V poslední době jeden z mála čínských filmů, jenž mě opravdu zaujal.