Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (10)

Downfalls High

Downfalls High (2021)

Pop punkový muzikál ze střední. Machine Gun Kelly v něm spolu s Travisem Barkerem vypráví příběh outsidera Fenixe (Chase Hudson), který se proti všem předpokladům seznámí s populární dívkou z jeho školy Scarlett (Sydney Sweeney). Za doprovodu Machine Gun Kellyho hudby z alba „Tickets To My Downfall“ se nám před očima odvíjí dramatický příběh jednoho obyčejného kluka z obyčejné střední školy.

I Used to Go Here

I Used to Go Here (2020)

Spisovatelka Kate (Gillian Jacobs) právě vydala knížku, ale zdaleka není spokojená. Stále myslí na svého expřítele a její tour ke knize bylo právě zrušeno. Dostává pozvání k autorskému čtení na její alma mater od jejího bývalého profesora (Jemaine Clement), do kterého bývala zamilovaná. Vzhledem k okolnostem se rozhodne pozvání přijmout. Tím se roztáčí spirála tragikomických příběhů, ať už s aktéry z její minulosti, nebo se skupinkou studentů, které poznává ve svém bývalém domě.

Host

Host (2020)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život.

Recovery

Recovery (2016)

Při návštěvě klubu v pochybné čtvrti zmizí z párty Jessiina kamarádka Kim (Rachel DiPillo) i s jejím telefonem. Díky aplikaci umožňující sledovat polohu mobilu vypátrá Jessie (Kirby Bliss Blanton) spolu s bratrem Milesem (Alex Shaffer) a přítelem Loganem (Samuel Larsen) dům, ve kterém se podle všeho nachází Kim nebo přinejmenším Jessiin telefon. Postupně však vychází na světlo skutečnost, že obyvatelé domu mají s Jessie velmi konkrétní plány. A ty nejsou zrovna příjemné.

Me & You

Me & You (2015)

Pohled z nezvyklého úhlu do jednoho pokoje, ve kterém se odehrává příběh nově vznikající lásky. Jak ubíhá čas, mění se pokoj, vztah mezi oběma aktéry i oni samotní.

The Evil in Us

The Evil in Us (2016)

Šest přátel odjíždí oslavit 4. červenec na opuštěný ostrov u pobřeží Washingtonu. Netuší však, že sáček s kokainem, který jeden z šestice bere s sebou, obsahuje více, než jen drogu samotnou. Bílý prášek je totiž obohacen o virus, který způsobuje psychózu, agresivitu a sklony ke kanibalismu. Z oslavy se tak záhy stává boj o holý život.

Just Before I Go

Just Before I Go (2014)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení.

Community

Community (2012)

O Draymenově sídlišti kolují různé zvěsti. Několik lidí je v této oblasti pohřešováno, nicméně ani policie se neodváží tu něco podniknout. Isabelle a Will, dva vysokoškolští studenti, se rozhodnou o tomto místě natočit dokument. Brzy však zjišťují, že problém kriminality a drog je daleko rozsáhlejší a děsivější, než si vůbec dokáží představit.

Fargo

Fargo (2014) (seriál)

Tulák jménem Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) přijíždí jednoho dne do malého minnesotského městečka Bemidji. Tam svým svérázným přístupem ovlivní životy mnoha lidí, mimo jiné pak Lestera Nygaarda (Martin Freeman), pojišťovacího agenta, kterému okolí a zejména jeho žena neustále předhazují, že se neumí chovat jako muž.

All the Light in the Sky

All the Light in the Sky (2012)

Marie (Jane Adams) je úspěšná herečka ve středních letech. Užívá si svobody, jakou jí poskytuje život bez manžela a dětí, neví ale kam směřovat energii, zatímco frekvence jejích rolí klesá. Připravuje se zrovna na roli solární inženýrky, když k ní přijíždí její pětadvacetiletá neteř, taktéž herečka, v jejíž společnosti je nucena přemýšlet nad stárnutím v Hollywoodu a také přehodnotit své vztahy s muži.

Reklama