Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (5)

Necessary Roughness

Necessary Roughness (2011) (seriál)

Seriál se soustřeďuje okolo postavy Dani Santinové, psychoterapeutky z Long Islandu. Ta jednoho dne zjistí, že ji její manžel podvádí a proto požádá o rozvod. Aby po rozluce vystačila s penězi, vezme práci terapeutky pro profesionální fotbalový tým. Brzy se z ní stane vyhledávaná terapeutka celebrit. Sportovci, hudebníci, politici a další lidé žijící v centru pozornosti žádají její služby v okamžicích životní krize. Dani se ale musí naučit, jak vyvážit svoji novou kariéru a roli svobodné matky dvou dospívajících dětí.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011) (seriál)

Mike Ross (Patrick J. Adams) má fotografickou paměť a je velmi inteligentní, přesto ale nikdy nedokončil školu. Je právě na útěku kvůli nezdařenému drogovému obchodu, když se shodou okolností připlete k výběrovému řízení na post spolupracovníka Harveyho Spectora (Gabriel Macht), jednoho z nejlepších právníků na Manhattnu. Harvey najme Mika jako svého spolupracovníka, přestože jednou z podmínek přijetí je, aby uchazeč byl absolventem práv na Harvardu.

The Nine Lives of Chloe King

The Nine Lives of Chloe King (2011) (seriál)

Chloe King se o svých šestnáctých narozeninách dozvídá se, že je potomkem starobylé rasy Mai. Zjišťuje, že má nadlidské schopnosti, které se podobají kočičím. Má devět životů, obrovskou sílu a rychlost, výborný sluch, vidí v noci a může vysunout nehty podobně jako kočka drápy. Právě ona může ochránit svou rasu před lidmi, kterými byli po tisíce let loveni, a znovu nastolit rovnováhu mezi oběma rasami.

Lights Out

Lights Out (2011) (seriál)

Stárnoucí bývalý šampion v těžké váze Patrick "Lights" Leary je hrdý a dobrosrdečný Američan irského původu, který má problém s nalezením nového životního směru poté, co ukončil boxerskou kariéru. Je u něj diagnostikována tzv. boxerská demence, nemoc, která postihuje sportovce, kteří byli často zasaženi do hlavy. Lights potřebuje zabezpečit svou manželku a tři dcery, protože jeho neschopný bratr a manažer v jedné osobě promrhá jeho celoživotní úspory. Leary stojí před rozhodnutím, zda přijmout ponižující práci vymahače dluhů pro místního gaunera nebo riskovat zdraví a zahájit comeback k boxerské kariéře.

Monroe

Monroe (2011) (seriál)

Britská šestidílná série z medicínského prostředí sleduje cynického, nekonvenčního, ale geniálního neurochirurga Gabriela Monroe (James Nesbitt) a zachycuje vliv nemocí na rodinu a přátele pacienta.

Reklama