Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Drsný chlapi

Drsný chlapi (1999) (TV film)

Na farmě v blízkosti nevelkého městečka zastřelí zločinec Holden (Sancho Garcia) bývalého pistolníka Tobeyho. Ve chvíli, kdy Tobeyho syn Bryce pohřbívá otce, objeví se dva obstarožní psanci Lee (Willie Nelson) a Torance (Kris Kristofferson). Společně s Brycem odjíždějí vyhledat vraha a pomstít smrt bývalého parťáka. Na své cestě za mstou mají mnoho příležitostí tasit kolt a dokázat, že jejich ruce ještě nejsou roztřesené. Nechtěně se zapletou do vyloupení banky a neochotně vykonají několik dobrých skutků. Přestože si staří pistolníci uvědomují riziko celého podniku, jdou do akce s přesvědčením, že je lepší zemřít v boji s kulkou v těle nežli ve starobinci. Country hvězdy Willie Nelson a Kris Kristofferson dávají westernu punc osobitosti.

Eric Clapton and Friends

Eric Clapton and Friends (1986) (koncert)

Na koncert v Birminghamu v roce 1986 si Clapton pozval kromě bubeníka Phila Colinse (Genesis) a baskytaristy Nathana Easta také velmi vitálního klávesistu Grega Phillinganese. V dobré pohodě přehrála tato partička devět písní, které jsou jakýmsi průřezem Claptonovy dosavadní tvorby včetně slavné skladby ,,Layla“, kterou napsal pro svou manželku Pattie Boyd, exmanželku George Harrisona.

Seznam skladeb:
1. Crossroads
2. White Room
3. Run
4. Miss You
5. Tearing Us Apart
6. Holy Mother
7. In The Air Tonight
8. Layla
9. Sunshine Of Your Love

Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají

Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají (2009)

Pohádka od Margery Williamsové posloužila jako předloha tvůrcům, kteří použili kombinaci hraného a animovaného filmu. Toby je osamělý chlapec, kterému zemřela matka a jeho otec zvolil práci a bezcitovou výchovu jako útěk před bolestí ze ztráty manželky. Tobyho odváží před Vánocemi k babičce, která je citově stejně tvrdá. Na půdě starého domu nachází Toby plyšového medvídka, který se stane jeho průvodcem po cestách do snového světa. Tobyho fantastický svět oživlých hraček promění nakonec život celé rodině.

Reklama