Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Publicistický
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Zápory: Tuctový a nudný, až odporný úvod do filmu a seznámení s hrdiny, konec byl divný - ani neurčitý, ani výrazně pozitivní/negativní, naštěstí klasická závěrečná párty to jakž-takž dala do kupy. Jinak jsem se opravdu několikráte pořádně zasmál, mrazilo mě i v zádech, stejně jako všechny ostatní. Suma sumárum - 4,5*, když přihlédnu k tomu, že film je český a vzpomenu si na pocit, kdy jsem zíral na spoustu svých známých, kteří se zde vyskytují, a divil se tomu, že jsem o jejich výskytu vůbec nevěděl (zhruba pocit jako když natočím film nacpaný svými známými a pak dostanu amnézii) - vychází to na 5*.

plakát

Život Briana (1979) 

Humor Pythonů mi nikdy moc nesedl, Svatý Grál ještě docela ušel, ale se zbytkem jsem si nikdy nerozuměl... O to víc jsem překvapen Životem Briana, který byl opravdu příjemným filmem, plným dobrých vtipů a recese.

plakát

Legend of Neil, The (2008) (seriál) 

Z původních slabých 3* jsou po shlédnutí druhé série dobré 4* a nejlepší webseriál, co jsem zatím shlédl. Ze začátku mi sprostý humor moc nesedl, ale když jsem si po pár dílech zvykl, začal jsem si styl vtípků opravdu užívat. A příběhová linie 2. série je na webseriál velmi, velmi povedená... Uvidíme co přinese 3. série. PS.: A ano, muzikálový díl byl opravdu jeden z nejúžasnějších, jaké jsem kdy viděl. PS2.: Po 3. sérii a ukončení seriálu plné hodnocení.

plakát

The Guild (2007) (seriál) 

Ze všech webseriálů které sleduji je Guild asi nejzajímavější. Spousta originálních nápadů, příjemné prostředí... Trochu mě mrzí styl humoru, většina věcí se vypaří a ze seriálu nezbyde nic, když se třeba 2 týdny nepodívám na nový díl, už vůbec nevím, co se vlastně dělo. Jako běžný seriál by to samozřejmě šanci obstát nemělo =) Webseriály jsou prostě jiná kategorie.

plakát

Bran Nue Dae (2009) 

Film je zcela oddychový, nic víc se za tím nedá hledat. Ale na oddech je výborný, všechno je pohodové, atmosféra je nádherná, Geoffrey Rush dokázal že je Pan herec... Jako porotce jsem v mezinárodní soutěži filmů pro mládež 50.MFF Zlín dal právě tomuto filmu svůj hlas.

plakát

Erupce vášně (2009) 

Krátký snímek s perfektními dialogy, strefující se přímo do nitra telenovel si získá přízeň skoro každého diváka. Hodnotit čtyřmi hvězdičkami? Ne! Ale ano... Ale jak?

plakát

Chad Vader (2006) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale webseriály jsou úplně jiný druh filmařiny než seriály. Tento kousek má v sobě jednou za čas solidní vtípek, ale jinak je děj utahaný, některé pasáže nefungují tak jak mají. Plusové body získává samotná osobnost Chada Vadera a jeho povaha, plus občas zajímavý nápad. Štěstí, že u webseriálů jsou krátké díly... Celkově lehký nadprůměr.