Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Obsahy (5)

Sága o Biornovi

Sága o Biornovi (2011)

Válečník Biorn se snaží dostat do Valhally, kde by mohl popíjet po boku bohů a jiných slavných válečníků. Stále se mu ale nedaří najít protivníka, který by jej předčil. Nakonec umírá při boji s obrem, který plení klášter jeptišek a nic mu tedy nebrání vystoupat po schodech k branám Valhally. Nebo snad brání?

Player Haters

Player Haters (2008) (seriál)

Animovaný webový seriál o čtyřech fantasy hrdinech z nejmenované počítačové hry, kteří dostali za úkol osvobodit všechny herní postavy z jejich vlastních her, aneb co se děje, když se vaše herní charaktery zrovna nehoní po obrazovce.

Sintel: Příběh draka

Sintel: Příběh draka (2010)

Ve fantasy světě, kde žijí jak lidé, tak draci, si mladá dívka zamiluje mládě dráčka. Brzy je ale unesen a ona se vydává na dalekou cestu, aby jej nalezla. Jejich další setkání proběhne, když už je z dívky žena...

Snap

Snap (2002)

Film začíná v kavárně, kde si již potřetí mladík objednává to samé. Jakmile ale číšník odejde, zvedá se a jde k rodince, která se zrovna nedaleko fotí. Je evidentní, že má něco za lubem. A opravdu, za chvilku utíká ulicemi s odcizeným fotoaparátem a je pronásledován hlavou oné rodiny. Důvod proč jej zcizil ale není jen tak obyčejný...

Ruby Rocket, Private Detective

Ruby Rocket, Private Detective (2007)

Lehce společensky unavenou soukromou detektivku Ruby Rocket probouzí po ránu bušení nového zákazníka na dveře. Ve filmu pak sledujeme monolog hlavní protagonistky v průběhu "přijímání" nové zakázky. Jedná se o animovanou (kresba) parodii na detektivky žánru noir.

Reklama