Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Byl jsem naprosto spokojený - 3D sice moc film nevyužil, ale s ohledem na očekávání...splněno!

plakát

Devil (2001) 

Určitě je to napínavě zajímavý příběh, který stojí za zhlédnutí. Už ta bomba uprostřed nádvoří...4* a možná i 5, ale není to úplně můj oblíbený žánr. Neboli kdo rád strach a vlny napětí - pošmákne si.

plakát

Liga výjimečných (2003) 

Za efekty a zajímavé fantasy masky. Příběh se taky jednou dá, ale v domácí zbírce ho mít nemusíte...

plakát

Romper Stomper (1992) 

Za začátečnický výkon Crewa a pohled do extrémismu - ale jinak jsem se už chvílema protahovalo.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Mads i Ulrich zahráli dokonalý kousek dlouhé cesty. Celý snímek je veden bez zbytečných efektů a přehnaného pozlátka. Jde opravdu o ryzí kousek s velkým zázrakem. Změnit život a jít dál...děkuji za další inspiraci do života.

plakát

Sssssss (1973) 

No čekal bych něco zajímavějšího - had je sice vděčný nástroj strachu, ale ten konec už sem fakt nepobral. Proměna v klasického hada? Nebudeme hatit staré možnosti triků, ale toto nemá logiku...snad jen za milostné cosi *.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Myslím, že toto je už natolik velký kus čeké kultůry - že si to zasloužilo tento náhled do myšlení a způsobu přístupu k životu. Za přiblížení 4* Na druhou stranu to i přes hrubší rysy ukazuje pouze tu lepší stránku této společnosti....takže 3*

plakát

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 

Tento druh akčních příběhů můžu..Lycani jsou prostě hrdinové. Upíři byli trochu primitivní v rámci boje - bylo to jak kdyby to byl boj s lidma co nemůžou na světlo ...ale jinak jsem se bavil. Nadstandart to ale nedalo.

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Dle očekávání - nový hrdina se zalíbil a celkově tato 3 plná dětí může příjemně pokračovat v dalším objevování toho jak to pokračuje...neboli - nebolelo, ale nedostalo.