Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (5)

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda (2008)

Není žádná tajná přísada.. Jo tenhle filmek měl hloubku a důvtip. Hlášky a moudra valící se touhle krásně vykreslenou pohádkou. Děj je tak nabitý, že to musíte prostě vidět. Film musíte vidět víckrát, aby jste pochopili, co tím básník myslel a hlas Hoffmana a Blacka je tak brutálně vystihující. Top 5 ;)

Stmívání

Stmívání (2008)

Tahle kouzelná pohádka mě dostala nejen písní Eyes on fire od Blue Fundation, ale i brutální řečí těla herců, za kterou odhaduji může režisérka. Film začíná nevinně, dcerka jede za otcem na vesnici, začne chodit do místní střední a tam se do ní zabouchne upír. Úžasná je ta jejich mimoverbální komunikace, mimika obličeje. Upír se prvně brání, nakonec neodolá a začne s ní chodit, ukáže ji rodině vegetarián upírů a jdou na baseball. Tomu říkám nápad. Nebýt toho, že přijdou zlí upíři, film nemá žádné záporňáky. Krásná příroda a absurdní příběh, ukrutně silní, rychlí a studení upíři... to je táák sexi :D :)) top 10

Zkrocení zlé ženy

Zkrocení zlé ženy (1967)

Tak jsem se dlouho nezasmááál :D jídlo !!! jídlo !!! jídlo !!! :D Shakespear určitě věděl jak na ženy a tenhle filmek plný paradoxů to jen dokazuje. Krása v podání Elizabeth. Výkony maximální, mimika obličeje 100%, střih brutální.. režie a přepracovaní scénáře z původní hry 150% neboť věřte, pokud byste viděli hru v původní veršované angličtině, kdy ji hráli jen muži a to se divadlo hrálo i několik dní a hra mohla mít klidně 10 hodin, nestálo by to za nic :)