Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Nejhezčí na tom je ta písnička... Nesympatické postavy, jejichž chování je mi naprosto cizí (stejně jako v Pusinkách - asi s Karin Babinskou nejsme stejná krevní skupina), nemám s kým se ztotožnit nebo aspoň někoho, komu držet palce. Naopak - skoro nikomu nepřeju nic hezkýho. Největší antihrdina je Krajčo - místo, aby pořádně dostal po čuni, což by si zasloužil (ne že by to k něčemu bylo), tak se do něj všechny holky z Globusu zblázněj... fakt na palici.... jedinej, kdo mi nevadil, byl Zajíc Takže za Zajíce, za Cestu a že jsou ty Vánoce, tak se zavřenejma očima 3 pohasínající hvězdičky.... P.S. Všimli jste si, že ve filmech Karin Babinský chtěj vždycky jet někam na sever? Ale nikdy tam zatím ještě nedojeli... ale tady už to vypadalo, že se konečně rozhoupali :)

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Až na to, jaký tam všichni měli tuhý kořínek, se mi to líbilo. Zezačátku to byla psychická nausea, kterou jsem už jednou zažila, dost mě to vyděsilo. Byla jsem překvapená, jak se film ubíral. Nutno podotknout, že tohle je první verze údajné profláklého příběhu, kterou jsem měla možnost vidět.

plakát

Tajemství polévky rámen (2008) 

Líbí se mi filmy, kde jednu z hlavních rolí hraje jídlo :) Brittany je mi sympatická už delší dobu a až teď tady jsem se v komentářích dozvěděla, že umřela :( Jinak cením snahu o přiblížení japonské kultury, cením Brittany, ramen, že jsem ve filmu viděla pěkného Japonce (to se mi moc nestává :D).... ale mělo to divný začátek, občas mi tam přišlo něco trochu nelogické, zbytečné americké vedlejší postavy....a pořád nevím, jestli se mi líbil konec. Takže suma sumárum lehčí naprůměr.

plakát

Mary a Max (2009) 

Zrovna jsem to viděla podruhé a opět jsem se přesvědčila, že těch 5* si to zaslouží. Smutně veselý příběh, který zasáhne člověka absolutně nepřipraveného. Líbí se mi hra s detaily, animace, příběh, soundtrack... snad úplně všechno :)

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Začala jsem sledovat Bones, když jsem se učila na zkoušku ze soudního lékařství, abych se odreagovala od učení, ale zároveň jsem si to odreagovávání nechtěla moc vyčítat, tak jsem si vybrala tématický seriál :) A musím říct, že mě zaujal, ačkoliv jsem zpočátku měla problém s Bones (jako osobou i jako přezdívkou), ale rychle jsem si zvykla a dokonce si jí oblíbila. Hlavní postavy jsou sympatické, vedlejší pěkně dokreslují atmosféru (Hodgins je můj oblíbenec), celkově je to příjemné prostředí... některé díly jsou slabší, obzvlášť pozdější série, je vidět, že už trošku vaří z vody....ale přesto je moje hodnocení vysoké, možná to budou mou slabostí pro soudní lékařství :)

plakát

Šílenství (1994) 

Můj první film od Carpentera, ale nejspíš ne poslední. Čekala jsem, že se budu bát (je to přece jen horor), ale nakonec z toho nic nebylo :) Nicméně zklamaná nejsem, pocity strachu se nechaly nahradit jinými, spousta otázek vyvstává z pozadí, člověk neví, čemu věřit, určitá nejistota podtrhuje napětí... občas velmi vtipné momenty... Sam Neill byl skvělý, hlavně jeho nezapomenutelný výraz šílence :D... No a neustálé narážky na Stephena Kinga mě nesmírně pobavily :) 4* s čistým svědomím :)

plakát

Sekretářka (2002) 

Jsem úplně nadšená, nečekala jsem, že se mi to bude až tolik líbit. Ústřední dvojice výborná, skvěle sehraná, příběh netradiční, spousta zajímavých a vtipných situací... radost pohledět :)

plakát

Waiting for Forever (2010) 

Příběh nic moc, nesympatičtí herci, nelogické chování a zvraty... usínala jsem, ten klaun byl hroznej... Vlastně se trochu divím, proč dávám tolik. 2*

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Film Hlavně nezávazně je jen další z řady rádoby romantických komedií, který nic nového nenabízí. Herci v něm nijak nevyniknou, ani k tomu nemají moc prostor. Postavy jsou napsány divně, jejich jednání je pochybné, vlastně kolikrát nemá žádný logický smysl (hlavně Natalie je mimo a nikde není ani nevysvětleno proč). I ten konec je už tolikrát ohraný až hrůza.... Někdy to bylo ale i vtipné a jako pozkouškový odpočinek to bylo naprosto vyhovující. 3 * (když přivřu obě oči)

plakát

Každý chce být Ital (2007) 

Odpočinkový film, který nenadchne, ale ani neurazí. Trochu mě překvapuje, jak vysoce je hodnocen, podle mě z něj průměrnost úplně čiší. Zpočátku jsem se hrozila, když byl představen hlavní mužský charakter a jeho "problém s ex"... ale nakonec to nebylo tak zlé... pár cliché, neokoukaní herci, neobvyklé rybí prostředí :) ... 3 hvězdy.