Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (17)

Třetí hlídka

Třetí hlídka (1999) (seriál)

Skladba "Battersea" od belgické skupiny Hooverphonic zazní jak v závěru první epizody "Welcome To Camelot", tak i na konci poslední "Goodbye To Camelot".

Třetí hlídka

Třetí hlídka (1999) (seriál)

Savannah Haske, která hrála manželku policisty Johna Sullivana (Skipp Sudduth) Taťánu, je ve skutečnosti mladší než herec Aaron Stanford, jenž ztvárnil jejího syna Sergeje.

Třetí hlídka

Třetí hlídka (1999) (seriál)

V seriálu se ve vedlejších rolích členů hasičského sboru pravidelně objevovali skuteční newyorští hasiči Bill Walsh a Derek Kelly. Kelly je v reálném životě zároveň manželem herečky Molly Price, která ztvárnila policistku Faith Yokasovou.

Třetí hlídka

Třetí hlídka (1999) (seriál)

Dvacátá epizoda třetí řady s názvem "Unleashed" je crossover mezi seriály Třetí hlídka a Pohotovost (od r. 1994). V šestnáctém dílu šesté řady pojmenovaném "In The Family Way" se Třetí hlídka dějově prolne se seriálem Lékařské záhady (od r. 2004).

Lékařské záhady

Lékařské záhady (2004) (seriál)

Sedmnáctá epizoda první řady s názvem "Half Life" je crossover mezi seriály Lékařské záhady a Třetí hlídka (od r. 1999).

Poslední smích

Poslední smích (1995)

Dům, v němž se odehrává většina děje filmu, vyhořel do základů bezprostředně po skončení natáčení.

Poslední smích

Poslední smích (1995)

Pro roli Normana Arbuthnota se původně počítalo s Beau Bridgesem, ten ji však odmítl a na jeho místo nastoupil Ron Perlman.

Poslední smích

Poslední smích (1995)

Malou roličku muže, který si nechává od Normana Arbuthnota (Ron Perlman) podepsat knihu, si vystřihl jeden z producentů snímku.

McLeodovy dcery

McLeodovy dcery (2001) (seriál)

Seriál vznikal na místě bývalé farmy blízko města Adelaide v Jižní Austrálii. Interiérové scény z Drovers Run byly natáčeny v původním 150 let starém domě.

McLeodovy dcery

McLeodovy dcery (2001) (seriál)

Lisa Chappell, která v prvních třech řadách ztvárnila postavu Claire McLeodové, odešla ze seriálu v roce 2003, aby se mohla věnovat dalšímu rozvíjení své herecké a pěvecké kariéry. Její první deska nazvaná "When Then Is Now" vyšla v květnu roku 2006.

Pancéřová holka

Pancéřová holka (1995)

Ve scéně, kdy Rebecca sedí na hlídce, má na sobě Lori Petty podobný kostým (buřinka, nalíčení očí) jako Malcolm McDowell ve filmu Mechanický pomeranč (1971).

E-Ring

E-Ring (2005) (seriál)

Název seriálu odkazuje na kanceláře ve vnějším prstenci budovy Pentagonu.

E-Ring

E-Ring (2005) (seriál)

V neodvysílané verzi pilotního dílu měl major James Tisnewski (Benjamin Bratt) dítě a manželku, bývalou agentku CIA, jež opustila své zaměstnání a stala se ženou v domácnosti. Ve verzi, která se nakonec dostala na obrazovky, byl svobodný a bezdětný.

E-Ring

E-Ring (2005) (seriál)

Úvodní znělka obsahuje záběry – družice a střechy domů –, které původně pocházejí z filmu Nepřítel státu (1998).

Jednotka zpětného nasazení

Jednotka zpětného nasazení (1998) (seriál)

Seržantka Ali McCormicková (Julie Stewart) je jedinou postavou, která se objevila ve všech epizodách seriálu.

První pondělí

První pondělí (2002) (seriál)

Postava senátora Edwarda Sheffielda (Dean Stockwell) se později objevila v jiném seriálu z dílny Donalda P. Bellisaria, JAG (1995).

Reklama