Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Znovunalezený život (1998) (TV film) 

Film, který vás dostane. Včera jak ho dávali v TV, sem ho zaregistroval, chytnul mě a nepustil. Váha těchto malých filmů je velká a mnohdy sou strašně dobře natočené, víc takových filmů bych určitě uvítal. Bonnie Bedelia podává ohromný herecký výkon, opravdu ji uvěříte, že má zájem filmové postavě Karen opravdu pomoc. Moc hezké a ze života.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Odpočinkový film, prostě film ze života. Je dobře, že už češťí režiséři začali obsazovat ,,nové´´ tváře do filmu a ne pořád stejné (Geislerová, Vilhelmová, Holubová apod. i když sou taky samozřejmě super), ale české filmy pod tíhou těchto herců začaly splývat do jednoho filmu. Perfektní herecké podání Elišky Balzerové a její postavy Vilmy, která se tak definitivně vymanila ze stínu Čeňkové z nemocnice, prostě sem jí to věřil. Dále osnil mladý nadějný herec Vojta Dyk. Začíná se českým filmům svítit na lepší časy.

plakát

Nebezpečná rychlost 2: Zásah (1997) 

Film mě moc bavil, byla to akční jízda od začátku do konce, trikově taky super zvládnuté, takže u mě celých pět hvězdiček. Sandra perfektní, hudba taky. Prostě popcornový film, u kterého se vždycky doma odreaguji. Doufám, že se potvrdí zprávy o natáčení trojky spolu se Sandrou a zpátky s Keanem.