Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (7)

Dívka z románu

Dívka z románu (2015)

Alice Harvey (Emily VanCamp) - mladá, chytrá, ctižádostivá, avšak sebedestruktivní spisovatelka, slaví necelých třicet let. Usiluje o napsání své knihy, kterému ale brání její vzpomínky na vztah se starším přítelem jejího otce Milanem. Cesty Alice a Milana se po patnácti letech opět zkříží, a oba jsou tak nuceni vyřešit si nevyřešené.

La Dame dans l'auto avec un fusil et des lunettes

La Dame dans l'auto avec un fusil et des lunettes (2015)

Krásná sekretářka (Freya Mavor) nejprve odcizí sportovní auto svého nadřízeného. Následně navštíví městečko u moře, kde nikdy nebyla, ale každý místní občan zná záhadným způsobem ji. Už si myslí, že se zbláznila, když je najednou objeveno tělo v kufru jejího auta a během pár okamžiků je hlavní podezřelou z vraždy.

Pan

Pan (2015)

Světlo je zde vrženo na hlavního hrdinu Petra Pana (Levi Miller), legendární postavu malého chlapce z knihy J. M. Barrieho, a na jeho život před Zemí Nezemí. Příběh vypráví o jeho dětství, kdy se jako sirotek ocitl v Zemi Nezemi, ve které nachází dobrodružství, nebezpečí, nové přátele i nepřátele, a kde objeví svůj výjimečný osud Petra Pana. Nesmí chybět ani dobře známé postavy jako jsou Hook (Garrett Hedlund), Černovous (Hugh Jackman) nebo Tiger Lily (Rooney Mara).

Jak bude?

Jak bude? (2012)

Lauduree (Perla Haney-Jardine) je třináct let a vášnivě se zajímá a zároveň strachuje o globální oteplování. Její babička Greta (Amy Madigan) je bývalá zdravotní sestra, unavená alkoholem. Lauduree náhle opustí její nezodpovědná a osamocená matka (Marin Ireland) Tím pádem je dcera vydána napospas své babičce a musí vše vzít do vlastních rukou. Film vypráví příběh o tom, jak nelehké je udělat skok do velkého neznáma a říci sbohem tomu, co milujeme.

Beware of Mr. Baker

Beware of Mr. Baker (2012)

Ginger Baker je znám z kapel Cream a Blind Faith. Ovšem nebyl známý do roku 1972, kdy přijel do Nigérie a objevil Fela Kuti Afrobeat. Po odjezdu z Nigérie se Ginger uchýlil k drogám a sebedestrukci, nakonec se ale vrátil a zůstal v Africe, kde jako třiasedmdesátiletý žije se svou ženou a devětatřiceti poníky. Film zahrnuje i rozhovory s populárními osobnostmi jako jsou například Eric Clapton, Carlos Santana nebo Steve Winwood.

The End of Love

The End of Love (2012)

Když matka dvouletého Isaaca náhle zemře. Otec dítěte, herec Mark (Mark Webber), je nucen se poprat se svou neschopností dospět. Do tohoto rozněcuje nový vztah se svobodnou matkou (Shannyn Sossamon). Mark si uvědomuje, že už nemůže dál odmítat reálný život a musí se starat o svého syna. Vše se odehrává na pozadí současného Los Angeles. Snímek je intimním a upřímným portrétem mladého otce, který se pohybuje mezi životem, na kterém pracuje, a tím, který na něj čeká.

The Loneliest Planet

The Loneliest Planet (2011)

Alex (Gael Garcia Bernal) a Nica (Hani Fustenberg) jsou mladí, zamilovaní a zasnoubení, připraveni se vzít. Léto před jejich svatbou se rozhodnou jet na dovolenou do kavkazských hor v Gruzii. Pár si najme místního průvodce, aby je doprovázel na kemp treku, v této ohromující přírodě, která je jednak neobyčejně otevřena, tak zároveň strašidelně tajemná a nebezpečná. Během tohoto společného cestování si krátí čas vtipkováním a hraním her. A pak, jediný chybný krok, gesto, které trvá dvě nebo tři vteřiny, vše skončí dříve než začalo.

Reklama