Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Tak tenhle seriál mě neskutečně dostal, hlášky, asocice a nápady takovýho kalibru jsem ještě nikde neviděl. Když jsem dostal do ruky první tři série, zkouknul jsem je během jednoho tejdne - přišel jsem z práce, pustil kompa a už to jelo, vůbec jsem se nemohl odrhnout od obrazovky. Hlášky neskutečný, i když něčemu tady v českých poměrech, neznaje všechny americké problémy, nemůžeme rozumět - leccos se dá domyslet. Každopádně tento seriál jen s originálním dabingem, neříkám, že ten českej stojí za hovno, to rozhodně ne, ale není to ono. Nej kreslenej!!!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Prostě genialita, každopádně životní role pro Alana Aldu, v jeho jiných filmech se stále nemůžu ubránit dojmu, že vidím Hawkeyho, toho drzého doktora z polní nemocnice. Je to špatně?

Česká soda

Česká soda (1993)

Pan Václav Klaus nám do studia přinesl seznamy homosexuálů - ještě jsou teplé..... Neuvěřitelně hustej humor Petra Čtvrtníčka a dalších borců je nezapomenutekná soda, vtipy na samé hraně únosnosti, kdy nebylo úplně jasné jestli po odvysílání daného pořadu někdo Čtvrtníčka třeba nezmrzačí za jeho brutální, leckdy morbidní ostrovtip. Každopádně se na to dá koukat furt und furt a nudit to nebude nikdy!

Dexter

Dexter (2006)

Po shlédnutí několika sérií (ne všech) si už dovolim okomentovat tento seriál. Geniál! Ještě bych snad jen dodal, že mam oblíbenou seriálovou postavu, konečně. Všichni ji maj, proč ne já? Chvíli jsem laboroval se soudruhem Vydrou z druhého dechu, později s Tealcem z hvězný brány, ale tenhle sériový vrah/rodinný typ mě zcela odboural, vskutku. I když jsou ti dva dříve jmenovaní neskonalý řezníci a charakterní gerojové atd., tak Dex je přeci jen o pár stupňú ostřejší.