Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (76)

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Letošní příjemné překvapení. Doufám v pokračování, po Mandalorianovi to nejlepší ze Starwars prostředí.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Překvapivě zábavné béčko.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Italy mám rád, ale tenhle film způsobil, že jsem se na Ford začal dívat jinak. Duo Christian Bale a Matt Damon nezklamalo a film splnil a předčil všechna očekávání. Pokud jste ho neviděli, rozhodně doporučuji tento film nevynechat.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Počátek (2021) 

Proč jsem o tohle nevěděl dřív? Epické, výpravné zakončení hrané verze ságy se skvělou choreografií. Jako mnoho dalších, doporučuji začít příběh zde na konci. A malá osobní prosba na závěr - nikdy, ale opravdu nikdy se nedívejte na japonské filmy s českým dabingem. Pokud na tento film v budoucnu narazíte nedejbože na Nově či Primě, tak přepněte, a pak se na něj podívejte jinde.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Tak tohle ne. Tak špatné to ještě nebylo, tajně doufám v budoucí restart, málem jsem nedokoukal. Prostě jsem čekal něco jiného a i když jsem změny čekal, tak to bylo moc. Kdybych se chtěl podívat na rozpolcenou psycho emocionálně laděnou vztahovku, tak bych si nekoukal na Bonda. Nevýrazné, nic na sebe nenavazovalo, záporák byl kladnější než podrážděný autobusák na ranní lince, a opravdu nejsem absolutně rád, když je mi finální zápletka jasná do posledního puntíku, ještě než začne vlastní příběh, to je jako když Vás někdo nutí koukat na svůj neoblíbený film, ještě jednou a povinně.

plakát

Nikdo (2021) 

Čistá a perfektně zvládnutá práce. Jinak pojatý klasický příběh se sympatickým hrdinou, pro mne velké překvapení. Neměl jsem šanci, takže jsem musel hrdinovi od začátku až do konce fandit.

plakát

Equalizer - Svědkyně (2021) (epizoda) 

No proti všem aktuálně vyráběným seriálům, to konečně po dlouhé době vypadá na seriál, kdy je příběh vždy uzavřen v daném dílu. Je to něco co ten seriál odlehčuje, už mám popravdě plný zuby seriálových děl, kde hlavním hrdinům trvá několik dílů než ze sebe dokážou něco vymáčknout. Klenot to nebude, ale myslím že na Nově a Primě to budou milovat :)

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Zas tak to nepokazili, v zásadě pěkná profesionální pohádka, buďme za ní rádi.