Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 2

Recenze (704)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě spalte vše, co se jen blíží slovnímu spojení "český dabing" - příšernost. Pokud jste si už našli titulky, můžem začít. Ač příznivce Marvelu, tohle se DC opravdu moc povedlo :) Seriál se postupně rozjíždí a prolínání současnosti s flashbackem (ostrov, hongkong..) je opravdu skvělé. I když mi moc nesedla Laurel (prostě nána blbá) tak ji naprosto zastíní Felicity (Emily je prostě kočka). S hlavním hrdinou nemohli líp, myslím si, že on sám si tu roli užívá a perfektně se na ní hodí.. Momentálně čekám na další díly :) Moc fajn seroš ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Série 1: Je to průměr s dobře vymyšleným začátkem, díky kterému člověka celkem zajímá, jaká že je ta záhada z minulosti a co se bude dít dál. Jinak kvalitnějších díleček najdete habaděj. Spousta klišé a nereálností. Arrow má spoustu štěstí, že ho netrefují kulky. A že jich je. V jeho firmě dělá krásná holka, která je snad nejlepším hackerem na světě. U policie dělá otec jeho holky, který je chvíli na jeho rodinu naštvaný, chvíli hodný. S nejlepším kámošem víceméně bojují o stejnou holku, ale furt jsou na sebe hodní. Policie je úplně pitomá, protože Arrow se svým malým týmem na všechno přijde hned, a policie hraje vždy druhé housle. Atd. atd. I přes tyto věci jde ale o koukatelnou podívanou, která v člověku vyvolá pocit, že si tu druhou sérii stejně asi dá... :) Série 2: Já myslím, že je to furt ve stejném duchu. Takže zhruba stejně kvalitní/nekvalitní. Jen už mi víc začalo vadit, jak snadno postavy skáčí z jedné polohy do druhé. Chvíli např. mají rádi svojí matku, pak se dozví jednu věc (která by šla překousnout), a hned ji nesnáší atd. Arrow až přehnaně nechce zabíjet hlavní padouchy, přičemž ty vedlejší sejme občas v mžiku. Co se týče scénáře tedy stále žádná sláva, ale furt se tu daří budovat pocit záhady z minulosti a tajemna, takže člověka to furt může zajímat. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tenhle chlápek zaujal a ohromil a velmi až nečekaně potěšil. Cely tento příběh je naozaj velmi dobře propracovaný a má hodně do sebe takže spokojenost. Když na konec celé shrnu tak lukostřelec byl díl co díl lepší. jeho příběh nabral nečekaný směr spousty otázek a skvělých dílu. Akce byla super, humor taky prostě hodně se povedlo a jsem rád, ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Naivní a zkratkovitá verze Batman začíná, která se však ze svižného pilotu začíná jevit jako ultimátní guilty pleasure letošní sezóny. Herci přehrávají, scenáristé přehánějí, dialogy šustí, ale zábava je to zatím převeliká. Uvidíme, kam se to pohne s dalšími díly, u nichž se však bojím, že sklouznou ke klasické epizodní struktuře (jedno jméno=jeden díl), místo toho, aby budovaly kompaktní příběh. Arrow by si totiž zasloužil nějakého pořádného protivníka! 7/10 ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Výhodou tohto seriálu je, že ma zväčša môže len príjemne prekvapiť, nakoľko som sa teda musela zmieriť s niekoľkými malichernosťami. Napríklad gýčovitým scenárom, pri ktorom som mala občas chuť zablokovať si zvukovod, len aby som to nemusela počúvať. A ako vždy som si našla niečo, kvôli čomu vytrvávam v pozeraní. Aby sa nepovedalo, za mňa zatiaľ 4 so zákalom na očiach. Obľúbené postavy: Malcolm Merlyn, John Diggle, Felicity Smoak. ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (87)

  • Hlavní záporák této série Dark Archer alias Malcolm Merlyn se poprvé objevil v komiksu „Justice League of America číslo 94“ z listopadu 1971. (JG9)
  • V 1. epizodě 4. řady s názvem "Green Arrow" pronásleduje v jednom z flashbacků z Coast City Arrow (Stephen Amell) drogového dealera. Když o něco později flashback pokračuje tím, jak Oliver popíjí v baru s Amandou Wallerovou (Cynthia Addai-Robinson), můžeme si všimnout muže ve vojenské bundě jménem Jordan. Tímto mužem je Hal Jordan, ze kterého se později stane superhrdina Green Lantern a jehož domovským městem je právě Coast City. (Koldyn)
  • Green Arrow se poprvé objevil v roce 1941 v komiksovém sešitu "More fun comics #73". (Bube1)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama