Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (186)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 80%. Zo začiatku som si hovoril, že na čo vymýšľajú seriál s týmto šašom, keď ma DC komiks, hromadu iných a zaujímavejších postáv. Nuž, našťastie to robil James Gunn, ktorý je na toto ako stvorení a takúto magorinu by nespravil asi nikto. Je vidno, že mal Gunn celkom slobodné ruky, keď už to nešlo do kina, pretože si tu dovolil takmer úplne všetko. Gunnov nahlaškovaný štýl za doprovodu štýlovej hudby je známy už od Strážcov galaxie, no tu to posúva na úplne inú úroveň. Takú kopu vtipných, nevtipných, vhodných aj nevhodných hlodov, som asi v žiadnom filme, ani seriály nepočul a nevidel. Niekedy je to fajn, ale niekedy je to úplná magorina, ktorá v dialógoch občas ani nedáva zmysel, proste sa tu trepú kraviny a ich kadencia sa rovná guľometu. Je to plus aj mínus tohto seriálu, takže to všetkým úplne nevyhovie. Zvyšné kladné body patria krvavej akcii, hercom (Cena asi nezahral lepšie vo svojej kariére), no ani príbeh, ktorý pokračuje rovno tam kde skončil Peacemaker v Suicide Squad, nie je na zahodenie, aj keď ten je tiež dosť uletený. Ono ťažko sa to hodnotí a chváli alebo kritizuje, pretože to skutočne nie je normálne. Každý si tu robí srandu s každého, nechýba ani kamoš Orol, lesby, gayovia, sex, kozy, bobor, štýlová rocková hudba, úvodné titulky, mimozemšťania, vzťah otca zo synom, Peacemakerov origin, hromada narážok aj urážok na členov Justice League a poslednom rade, nechýbajú ani camea. Pokial vám nebude vadiť prehnaná ukecanosť, ktorá je niekedy úplne zbytočná a polku s toho by som vystrihol, tak mate šancu, že vás tu bude baviť. Ja som sa bavil, no ako hovorím, snáď pri každom seriály, stačil by mi s toho aj dvojhodinový film. P.S.: za každý dielom, je scéna za titulkami. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé v životě jsem dokoukal úvodní znělku seriálu celou a pozorně sledoval. Prostě nečekané. To ale nic nemění na tom, že Pissmaker (ne to není překlep) byl kretén už ve filmu a nechápu proč by měl mít seriál. Casting je frekshow (tlustá užvaněná machna je mega-fuj). Potěšil prakticky jen T-1000 a Rajiv z Outsorced. Humor… tedy pokus o humor je spíš vrchol trapnosti maskovaný za neustálé trapné žvanění. Pozn.: když už plácali peníze na digi-zvířátko, tak to mohl být alespoň Kingshark. Ten by seriál možná zachránil. Pozn.: proč i souboje působí jako parodie? A nezachraňuje to ani “erkový rejting”. Více u jednotlivých epizod. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kulervoucí námrd přesně podle mého gusta - řežba, spousta dokonale debilních charakterů (samozřejmě v čele s prkennou držkou (myšleno pozitivně) Cenou), neskutečná kadence fucků a k tomu je to od začátku do konce napěchované elitním humorem, ať už se to týká hlášek, interakcí mezi postavami, nebo se prostě stane něco jen tak mimochodem (policajt odchází ze záběru a vtipně zakopne). Prostě splněný sen pro někoho, jako jsem já. 95% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil, že mě tenhle spin-off Sebevražedného oddílu pod taktovkou Jamese Gunna tak chytne. Je to vážně šílené a John Cena si svou roli neskutečně užívá. Nakonec je z toho jeden z nej DC seriálů za poslední roky. Děj se posouvá asi čtyři měsíce po událostech na Corto Maltese a Peacemaker je kompletně zotavený ze svých zranění. Dostává se na svobodu a setkává se se svým otcem, který je na něj dost přísný. Je opět kontaktován členy A.R.G.U.S.u, aby pro ně pracoval. V opačném případě se vrátí do vězení. Začíná tedy řetězec šíleností a bizarních situací. Víc se dozvíme v dalších dílech. Občas tam jsou dost šílené vtipy a je tam dost odkazů. Řeší se mimozemská invaze na Zemi tzv. Motýlů, kteří ovládají lidská těla a snaží se vše řídit. Vidíme tedy tento šílený tým, jak se snaží invazi zastavit. Určitě se těším na další sérii. "Běž ojet rybu!" :D ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Velká spokojenost. James Gunn mi krásně ukázal, že dokáže z jakékoliv postavy udělat sympatického hrdinu, které mu budu držet palce a jeho příběhy si budu užívat. Gunn skvěle pracuje s hlavním hrdinou a dodává mu nový rozměr, jenž je hodně zajímavý a emocionálně silný. Naštěstí pro nás, je to stále ten samým James Gunn, takže se dočkáme nekorektního humoru, přepálené brutality a dalších krásných věcích. U WB dostal Gunn volnou ruku a opět jí využil na maximum. A my jako diváci na tom jen vyděláváme, protože je to svěží a zábavný, a hlavně je tam vidět přesah a krásná práce s komiksem. Gunnovi se povedlo sehnat si perfektní obsazení, které šlape. John Cena krásně ukázal, že dokáže zahrát složitější postavu a není to jen hora svalů. Danielle Brooks mě velmi příjemně překvapila, jelikož je dost sympatická a její postava má vývoj. Užil jsem si dvojici Jennifer Holland a Steve Agee, protože jsou správně sehraný. Nejvděčnější roli dostal Freddie Stroma a užívá si jí na maximum. Trochu mě mrzelo, že takový Robert Patrick není více využit, ale své si s přehledem odehraje. Jak už jsem psal, seriál je zábavný, nechybí mu přesah i přepálenost. Z mé strany velká spokojenost a těším na druhou řadu. 8/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • SPZ auta, ve kterém jedou rasističtí příznivci White Dragona, je 14WRDS, což je odkaz na termín 14 slov (14 words) spjatých s bílými nacionalisty, a jedná se o čtrnáctislovný slogan, který formuloval americký zločinec a příznivce bílé rasy David Lane. (NiWi)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama