Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen oddaný až fanatický fanoušek dokáže udělat něco takového. Obzvlášť pokud je to filmařsky zdatný fanoušek;) Některé záběry jsou naprosto nedostižné, a to i přes batmanovský kostým ve stylu šedesátých let alias šedivé pyžamo. Batman: Dead End je crossover se vším všudy, navíc je pěkně temný a velice dobře využívá všechny rekvizity "předloh". Natočit takhle nadupaný celovečerák, můžeme zapomenout i na Tima Burtona. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byl amatérský kraťas, tak to bylo hodně dobře udělaný. Do toho momentu než se zjevila dvojka AVP tak jsem z toho byl nadšenej ještě mnohem víc, ale bohužel tuhle dvojici moc nemusím a ve spojení s Batmanem mi to přišlo takový divný. Na druhou stranu ta představa Batmana chránícího zemi před invazí z vesmíru je docela zajímavá. ()

Reklama

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně profesionální fanouškovský kraťas od asi toho nejfanatičtějšího batmanova stoupence. Kam se na tohle hrabou studiové AvP, AvP2 a jiní žabaři. Tohle je prostě crossover se vším všudy, který se drží všech jeho nepsaných pravidel. Takhle by to mělo vypadat, Marvele, DC a spol.! http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)

Reklama

Reklama