Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o slušný akční-scifi short, který určitě přijmou za svůj i fandové hororového žánru. Solidní akční jízda je slušně doprovázena ponurou atmosférou, efekty jsou na hodně dobré úrovni a nudit se u toho rozhodně nebudete. Snad jen ten Alien mohl dostat trochu více prostoru, ale finální souboj byl opravdu luxus. ()

erazmus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomuto dílku dám pět hvězd... ale nemohu a ani nechci. Tak obrovský potenciál, tak nádherně rozehraný příběh a atmosféra, kterou můžou mnohé komerční snímky jen závidět... a to vše tvůrci zničí v setině vteřiny. Byl jsem pohlcen dialogem Batmana a Jokera, užíval jsem si tu temnost, tu vypjatost okamžiku, ty záběry do Jokerových očí, jeho stylizaci, svěrací kazajku, zvedajícího se Batmana z kaluže. Jakoby mi před očima oživl komiks, prostě nádhera. A najednou... najednou se vše proměnilo v naprostou blbost nedávající smysl. Jako bych přepnul na jiný program. Zbývá mi tedy jen zatlačit slzu a doufat, že takto ztvárněný Joker se někdy objeví i ve filmu... protože to není ani ten Burtonův, ani ten Nolanův, ale ten Moorův, ten komiksový, kterého mám ze všech nejradši. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som si toto pôvodne ani neplánovala pozrieť ale keď som si pozrela galériu a uvidela moju lásku Predátora tak to proste bolo hneď jasné, že to musím vidieť.... Dávam 5* za votrelca a Predátora.... a keď si to tak vezmem ono to ani vôbec nebolo také zlé celkom slušne natočené len na Batmanovom kostýme mohli viac zapracovať vyzeralo to ako pyžamo ale aj tak klobúk dolu... ()

Kaufman 

všechny recenze uživatele

ty **** sou hlavně za Batmana.Kam se na jeho oblek hrabou profícký filmy ala Batman a Robin.Joker vypadá přesně jako v komixu což je další plus.Nejvíc mi tam vadilo to spojení Predátora a Vetřelce to mi fakt trochu skazilo dojem...škoda že tam Joker nebyl víc a že místo Predátora a Vetřelce tam nebyli nějaký týpci ze světa Batmana... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)
  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)

Reklama

Reklama