Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (1 216)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Film chytrej asi tolik jako jeho hlavní hrdina - ne příliš. Na druhou stranu hype nekecá, epičnost z toho doslova stříká, když se to zrovna nerve, tak se buď lítá, skáče, nebo plave, do toho Wan občas zamíchá tři nebo čtyři fantastický záběry (útěk z lodi za bouřky!), z nichž jen jeden je na prsa Amber Heard, a k tomu všemu jede popíkovej soundtrack a ještě eko agitka, aby to jakože bylo fakt eňo nuňo pozitivní a fresh. Mno dobře, časy Snydera, Man of Steel a Batman vs. Superman jsou už definitivně pryč, nicméně peklo všech pekel jménem Liga spravedlnosti už se snad taky opakovat nebude, a vzhledem k tomu, že jsme všichni viděli tu epizodu Big Bangu, dobře víme, že pan Aquaman mohl taky dopadnout mnohem hůř. Já jsem tak nakonec spokojenej. 7/10 spokojenej. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac, hlavne čo sa týka postáv a príbehu , no dostal som iba presne to, čo najviac neznášam. Totálne nechutne prepálené trikové orgie, z ktorých sú mnohí hotoví. Ok, keď si odmyslíme tie super gýčové triky tak nám tu toho veľa neostane a popravde som sa dosť nudil. Pre takúto explóziu trikov a nový podvodný svet musíte mať trocha citu a talentu ako to ukočírovať, viď James Cameron v Avatarovi. Z tohto som teda nadšený nebol a nepomohlo ani hviezdne obsadenie.  ak ma niečo prekvapilo tak slušne hrajúci Dolph Lundgren. 40%. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tupé omalovánky od DC, které více než co jiného připomínájí sterilní svět Marvelu se zástupem kladných hrdinů s dobrou duší a záporáků, kteří chtějí kupodivu zničit/ovládnout svět. Plus za to, že tady se to tentokrát odehrává pod vodou, palec nahoru za zvukaře a efekťáky, kteří se na podvodních městech vskutku vyřádili a Jason Momoa je cool a umí se slušně ohánět, což už nějaký pátek víme. Děj ale o ničem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já mám strašnou výhodu, že od podobných filmů fakt nic nečekám, prostě náročnej den, urá do kina na odrfknutí a tohle je přesně ono. Já dostal nádhernou pohádku, plnou fantazie, nápadů, lásky, akce, dobra, zla. A že je to digitální ? No tak, když jdu do jabloňový aléje, tak se taky nebudu divit, že tam jsou jabka. Jaký to mělo bejt ? Loutkový ? Trošku mírná výhrada k hlavnímu hrdonovi, resp. herci. Jasně vlasatej vysokej svalouš, takže holky si užijou, to jo, ale jestli se říká, že máme v mozku 80% kapaliny, tak Jason má brzdovou. Hrozně rád jsem viděl Dolpha s růžovoučkým přelivem a sexy Amber super i když tak křehká holčina tam nakopne frajera, tak, že ho ani google nenajde. Z kina jsem odcházel jako spokojenej chlapeček a to je hlavní. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to bylo tak stupidni, jako chapu, ze Aquaman neni zrovna jadernej fyzik, ale tady je vsechno tak desne usmevny, ze uz to je krapet moc. Zapletka je samozrejme tuctova, snad do posledniho detailu predvidatelna a par tech jakoze necekanejch zvratu clovek ceka asi tak hodinu pred tim, nez se stanou. Ackoliv se tu sesla slusna sestava hercu, nemaj co hrat, takze se vsichni jen tak divne/zmatene xichti a samozrejme vsemu vevodi Momoa. Ten je sice na Aquamana typove presnej, ale herecky ho snad prehrava i ta digitalni ryba. On snad ani nema jedinej normalni dialog, jen se snazi predrikavat hlasky, ktery vyznivaj tu vice, tu mene smesne a jsem silne presvedcenej o tom, ze kdyz se snazi hrat zmatenyho, tak to fakt nehral, to je snad jedinej hereckej vykon, kterej se mu da verit. No a Wan ma nejakou uchylku na stopadesatkrat opakovany drsnacky nastupy hlavnich hrdinu, takze neni snad 10 minut, aby nebyla nejaka zpomalovacka, zaber na oblicej a pusteni nejaky drsny hudby, kdyz nektera z postav nekam prichazi. Ale je tu jedno velky ale. Je to totiz naprosto skvele natoceny, jak neco mezi Strazcema Galaxie a Star Wars, misty lehce smrncnuty G.I. Joe, neskutecne epicky zabery a je uplne jedno, jestli jsme zrovna v pousti nebo pod vodou, tisice vymazlenejch priser, zvirat a vsemoznejch svetelkujicich veci, vsechno neustale vybuchuje, skvele natocena akce strida akci a triky jsou naprosto perfektni. Fakt si nedovedu predstavit tohle natocit treba pred deseti lety. Jedina skoda je, ze tu neni lepsi soundtrack, kterej by tu akci jeste lip podtrh, takhle i pres spoustu akce ma film obcas lehce pomalejsi tempo, ale rozhodne nenudi a skvele se na to kouka, ze si clovek na tu vsudypritomnou demenci za chvilku zvykne a zacne ji brat jako soucast filmu, coz mozna byl i castecne umysl, nebrat se zas tak vazne. Takze nakonec jsem spokojenej, jeden z tech zabavnejsich kousku z DCEU. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (75)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama