Reklama

Reklama

Shazam! Hněv bohů

  • USA Shazam! Fury of the Gods (více)
Trailer 5

Billy Batson a jeho nevlastní sourozenci se stále učí skloubit životy teenagerů s kariérou superhrdinů. Když na Zemi ale dorazí trojice prastarých pomstychtivých bohyň, Billy a jeho rodina jsou vrženi do boje nejen o superschopnosti, ale i životy jich samých i celého světa. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (296)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První film se mi líbil víc buď proto, že byl první, nebo proto, že si vlastně na nic nehrál. Hněv bohů je sice v základu pořád tatáž klukovská blbina s odzbrojujícími hrdiny a jejich neméně odzbrojujícími alter egy, ale mohl se vyvarovat snahy být něčím víc, protože se to k němu moc nehodí a z těch dobrých a dobře podaných vtipů a záplavy mytologických tvorů to poněkud trčí. Přesto mě mrzí, že třetí díl nejspíše nebude a Shazamův neúspěch připisuji spíš předávkování publika než jeho údajným nekvalitám. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Necekal sem nic..dostal sem dobrej zabavnej komiks, kterej je spise tymovka a rodina zabava..strasne nasypany hlaskama, velkolepe a ty zkurveny housle me totalne dojebali 😀😀😂 skoda ze to propadlo, uprimne me to bavilo nez kdejakej marvel od infinity war..takze tak..skvely a doporucuju 😇 ps: uz jen kvuli tomu peru a zkurvenym houslim to musite videt 😀 ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Nakonec to není vůbec špatné. Jako dítě bych byl v sedmém nebi, jako dospělý jsem se vysloveně nenudil bez ohledu na poměrně hutnou stopáž. Je to samozřejmě taková DC pohádka, ale to bylo po prvním dílu jasné. A pokud na tuhle "hru" přistoupíte, zklamání vás nečeká. Je to zběsilost, o tom není pochyb, ale sympaticky obsazená a roztomile ujetá (vraždící jednorožce už jsme viděli jinde, ale neomrzí). ()

JohnRambo odpad!

všechny recenze uživatele

Infantilná, nevkusná bodka za jednou superhrdinskou érou. Humor vyliezol priamo z hollywoodskej latríny a herecké obsadenie má rovnaký zdroj. Bez drahých vizuánych efektov, ktoré sú dnes už tak neoriginálne že sa pri nich človek ani nepozastaví, by som si túto plytkú frašku pomýlil s akýmkolvek Asylum kúskom. Urážlivé. Odpad. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

První díl Shazama byl něco, co mne příliš nezaujalo a druhý díl se veze na vlně, že vám dají více téhož. A ono to svým způsobem funguje. S ostatními DC filmy to úplně srovnávat nelze, jelikož je to spíše pohádková komedie pro děti a obecně je tak celý humor i vystavěn. Záporáčky dle mého názoru příliš povedené nebyly, ale rodinný a lidský faktor se tvůrcům podařil na jedničku. Camea jiných DC postav byly trošku zbytečné, hlavně Wonder Woman mi tu přišla narvaná na sílu, jen aby s pomocí Deus Ex Machiny situaci vyřešili. Za mě určitě lepší než Black Adam i Flash, ale víc než prvnímu dílu tomu nedám. Hodnocení: 55 % ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme si zahrala režisérova manželka Lotta Losten. (EvilMatus)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Reklama

Reklama