Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (9)

Psí ostrov

Psí ostrov (2018)

Jelikož se slovo „Isle“ (ostrov) vyslovuje bez písmena „s“, rychlým vyslovením filmového názvu dostanete (ač poněkud zkomolené) „I love Dogs“.

Fantastický pan Lišák

Fantastický pan Lišák (2009)

Jak bylo ve filmu mnohokrát řečeno, syn pana Foxe, Ash, je jiný. Režisér Wes Anderson na to také poukazuje v mnoha detailech, např. ve finální scéně, kde si všichni připíjí džusem, Ash jako jediný má jinou příchuť než ostatní.

Muži v černém 2

Muži v černém 2 (2002)

Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila.

Matrix

Matrix (1999)

Když se sester Lilly a Lany Wachowských ptali kritici a novináři na množství filmových chyb, bez přemýšlení a dlouhých úvah prohlásily, že všechny neduhy filmu jsou ve skutečnosti chyby v Matrixu.

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Jméno jedné z Drákulových nevěst, kterou ztvárnila Silvia Colloca, není během celého filmu ani jednou zmíněno.

Dexter

Dexter (2006) (seriál)

V závěru 2. série poté, co Doakes (Erik King) přijde na Dexterovo (Michael C. Hall) tajemství, pronese, že to v něm roste jako rakovina. Herec Michael C. Hall o několik let dříve rakovinu skutečně prodělal.

Matrix

Matrix (1999)

Během natáčení si Carrie-Anne Moss (Trinity) vyvrtla kotník. Bála se, že ji přeobsadí, a proto své zranění tajila. Vidět je to zřetelně ve scéně, kdy společně s ostatními slézá po stoupačkách a postupuje velmi opatrně a o poznání pomaleji než ostatní.

Reklama