Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nechápu,co proti tomuhle filmu všichni máte.Vždyť je to skoro stejně dobrý jako jednička.Jasně,už to není tak originální,scénář je dost podprůměrný a děj tak prakticky neexistuje.Ale co je na tom,když je to tak skvělá zábava!A to je u filmů nejdůležitější.Will Smith a Tommy Lee Jones jsou skvělá dvojka,parádně je doplnilo boží psisko Frank,skvělí červouni dostali víc prostoru a Rosario Dawson je krásná.Naprostá většina hlášek mě pobavila a můžu se na to kouknout i víckrát.Jo a začátek s Jeffem je fakt úlet.75 % ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Baldachýn 

všechny recenze uživatele

Neoriginalita Mužů v černém 2 je v komediálním žánru až trapná. Není v nich jediný nový gag, ať už slovní, nebo obrazový. Ani žádná zajímavá nová postava. I buldok Frank, jehož coververze písně "Já půjdu dál" bude nejspíš to, co vám po filmu nejvíc utkví v hlavě, je náš starý známý. A největší inovace - kratičké vystoupení Michaela Jacksona - by si rozhodně zasloužila nominaci na "trapný vtip roku". (Reflex) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Worm Lounge #1 (Worms In Black) ,2. Logo ,3. Titles ,4. Big Jeff ,5. Headquarters ,6. Chop-Chop ,7. Heart Thump ,8. Customs ,9. Hunting for K ,10. J Nabbed / K's Back ,11. The Real Story ,12. Sleuthing ,13. The Defense Begins ,14. The Chase ,15. The Light ,16. The Finale ,17. Worm Lounge #2 ,18. Titles Revisited ,19. I Will Survive ,20. Black Suits Comin' (Nod Ya Head) ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • V závěru filmu vystupuje agent J (Will Smith) z vozidla napravo. O scénu dříve však řídil vůz na levé straně. (Lucasion)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama