Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s ostatními díly je tohle strašně sterilní. Fórky příliš nefungují a když už, je tu cítit snaha nepouštět se do konfliktních témat. Trikově je film sice na úrovni, ale není tu nic, co by člověk neviděl jinde a akce, pokud na ní dojde, je nicneříkající. Herecky sice solidní, ale zatímco Jones se Smithem se skvěle doplňovali a tvořili sehraný tým, Thompson a Hemsworth tady spíš soupeřili, kdo si utrhne větší díl pozornosti. A to je špatně. Něco si tu člověk najde a vyloženě nuda to není, ale celkově to působí strašně zbytečně. 40% ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

Reklama

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Spotřební blockbuster, na který rychle zapomenete. Celé to táhne především Chris Hemsworth, který už roky hraje prakticky jednu a tu samou roli, ale stále mě v ní ještě baví. Každopádně si dokážu představit, jak u toho trpí ti, kteří ho nesnesou. Dá se souhlasit s tím, že je to v podstatě zbytečný film s jednoduchým scénářem, ale na druhou stranu to nezapadá do kategorie otravných slátanin a díky obstojnému vizuálu, fungující chemii mezi ústřední dvojicí a rozmanitému světu plného různorodých emzáků se to dá vcelku příjemně strávit. Na slabší 3* to ještě stačí. Kvalitativně to je zhruba na úrovni Men in Black II. BTW: Škoda, že studio nemělo trochu větší koule a místo ničím nevybočujícího spin-offu raději nezrealizovalo ten sice riskantní, ale potencionálně vysoce zajímavý nápad a nenatočilo MiB crossover s Jump Street – to by mělo rozhodně větší šanci zarýt se do myslí návštěvníků kin na delší dobu než tahle sázka na středoproudou jistotu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po rokoch som dostal chuť to skúsiť. Hlavne kvôli Rebecce Fergusonovej. A to je teda katastrofa. Od akcie som nič iné ako nenápaditý nudný digibordel nečakal. Takže v tomto ohľade je to v poriadku. Ale nemala to byť aj komédia? Ja som sa teda ani raz nezasmial a ani som si nevšimol nejaký náznak toho, kedy som sa teda zasmiať mal. Ono už obsadenie je totálny fail. Áno, sú to sympaťáci a viacerých tých hercov mám rád, ale ani jeden z nich nie je komik a nepamätám si nejaký film, v ktorom by boli naozaj vtipný. Takže zápletka o ničom, akcia takisto, humor nula bodov. Hm, tak aspoň za tú Rebeccu dávam jednu hviezdu. Ale aj ona tu vyzerá divne. 2/10. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako uprimne, kdyz pominu jiny herecky obsazeni, vazne se to tak moc lisi od minulejch dilu? Ja bych teda nerek. On i pribeh je dost podobnej, zase tu mame nakou invazi a tajemnou zbran od hodnejch mimozemstanu. Jasne, tempo by mohlo bejt obcas trochu sviznejsi, ale mensi mnozstvi akce je vyvazeny vetsim mnozstvim forku, ktery sice nejsou nejak smrtici, ale rozhodne pobavi. Vedlejsi postavy jsou zabavny, hlavni dvojice je sympaticka a docela jim to spolu ladi a kdyz uz na nejakou tu akci dojde, tak je docela fajn a trikove bezchybna. Zadna kultovka z toho asi nebude, strihac se mohl vic snazit, ale jako prijemna sci-fi oddechovka, proc ne, ja se bavil slusne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)
  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama