Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (455)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že z celého kúzla MIB zostali len tie čierne obleky. Pritom casting nevyzeral špatne. Kto už by mal nahradiť Willa Smitha (áčkovú hviezdu s talentom pre nevážno) než práve Chris Hemsworth? Lenže z neho urobili až priveľkého floutka bez príčiny. Tessa Thompson sa tu v mojich očiach slušne pochovala. Jej pokusy o humor pôsobili priveľmi natrénovano. Som si musel často hovoriť, že na to proste nemá charizma/talent. Jediné čo fungovalo boli momenty, keď sa k ústrednej dvojke občas pridal Pjéša. Príbehu okrem fungujúcej dvojice a uvoľnenosti chýbal aj dostatočne atraktívny záporák. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které s původní filmovou trojicí má společné jenom pojmenování Muži v černém. Dokonce i šéfku organizace dělá Emma Thompson a dokonce i ona na to jméno agentury sama s nepochopením naráží. Plus, aby Hollywood film něčím ovzláštnil, tak vytvořil novou, absolutně nepravděpodobnou dvojku, kde domnělá jistota Chris Hemsworth pořádně nedokáže mít prostor na to být pořádně vtipnej a jeho něžnější kolegyně – Tessa Thompson – ve filmu tak nějak jenom je. Nezábavné, nudné, bez nápadů, zbytečné pokračování existující jenom, aby něco vydělalo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se z komedie vypreparuje veškerý humor, co zůstane? Nezáživná historka, kde humor má asi představovat občasné sprosté slovo, o ničem, kde se v nevýrazném ději motají sem tam nějaké počítačové mimozemské potvory. Ten film byl natočený, protože ho chtěli natočit a doufali v zisky - jiný důvod to nemá. SHRNUTÍ: Cože? ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama