Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (455)

silentname 

všechny recenze uživatele

Po desiatich dňoch dovolenky som sa konečne opäť dostal do kina. Na veľké filmové očakávanie tohto leta. O sebe môžem povedať, že mám rád Men In Black filmy. Prvé dva sú pre mňa kultové, tretí film som osobne nejako moc nemusel. Ale rešpektujem všetkých, pre ktorých je to najväčší klenot v tejto sérii. Nehádam sa. Nie je to pre mňa. No ak ten film nebol pre mňa, tak úprimne poviem, že neviem pre koho je vlastne tento film. "Men In Black: International" v podstate sa pokúša o nový štart. S novými postavami a novými hercami. A hoci mám pocit, že to miestami funguje, tak inokedy ma to vie veľmi vysoko otravovať. Tento film je podľa mňa okey vo svojich najlepších častiach a veľmi nudný a otravný vo svojich najhorších častiach. Pravdou je, že mi je sympatická Tessa Thompson. Podľa mňa funguje veľmi dobre. Je chytrá, je nebojácna a je ochotná bojovať. Chris Hemsworth je okey, no mám pocit, že už dokázal komediálne ponúknuť aj viac. Akoby sa mu ani nechcelo miestami dať do toho svoj povestný šarm. Alebo mám ten pocit iba ja. Príbehovo je toto maximálne predvídateľné od prvej po poslednú scénku. Vieme odhadnúť kto je padouchom, vieme ako to všetko dopadne, filmu chýba tá civilizovanosť a elegancia, ktorou disponovali predošlé filmy a jeho humor ma často nebral. Osobne mám trošku pocit, že iba jeden jediný človek (alebo mimozemšťan) bol pre mňa a vždy ostane Agent M a to bol Michael Jackson. Napriek tomu, že sa toho nikdy nedožil. Byť agentom MIB. Škoda. Sklamanie pre mňa veľké. Hodnotenie: C- ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Když porovnáte jedničku a tenhle film, ztratila se filmařina a nápad kdesi kamsi. Z mužů v černém jsou ženské v černém. Celý film je jedna ohraná písnička, tak ohraná, že už vás absolutně nebaví. A dovolte mi malou osobní poznámečku nakonec - nenávidím postavy typu agent H, typu agent M, typu agent High T, typu O......a tak dále. Jen ti dva kurviči sítí ČEZu byli fajn....teda těch pět a půl minuty, co byli na obrazovce. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako uprimne, kdyz pominu jiny herecky obsazeni, vazne se to tak moc lisi od minulejch dilu? Ja bych teda nerek. On i pribeh je dost podobnej, zase tu mame nakou invazi a tajemnou zbran od hodnejch mimozemstanu. Jasne, tempo by mohlo bejt obcas trochu sviznejsi, ale mensi mnozstvi akce je vyvazeny vetsim mnozstvim forku, ktery sice nejsou nejak smrtici, ale rozhodne pobavi. Vedlejsi postavy jsou zabavny, hlavni dvojice je sympaticka a docela jim to spolu ladi a kdyz uz na nejakou tu akci dojde, tak je docela fajn a trikove bezchybna. Zadna kultovka z toho asi nebude, strihac se mohl vic snazit, ale jako prijemna sci-fi oddechovka, proc ne, ja se bavil slusne. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že mě minulý týden nehorázně nebavila Dark Phoenix, ale MIB4 je pohodová letní zábava, která se parádně hodí do letňáku (díky Enšpígle). Twisty jsou sice tak průhledné, jak jen to jde (včetně "šulina" - až uvidíte, tak pochopíte), ale postavy baví a v kině nudou neusnete. Místy se F. G. G. potácí s režií na hraně televizní produkce a scénář si na nic inteligentního nehraje, ale zásadní problém s tím nemám. Emzáci jsou navíc opět povedení (i když někdy plní vyloženě roli - "Kup si merch!) a svět MIB se zase o něco málo rozrostl. Rebecca Ferguson je skvostná, ale zpětně se mi rozleželo v hlavě, že ve filmu nebylo vlastně nic "navíc". Tím pádem 4 hvězdičky dát nemůžu... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Na začáku filmu Agent High T (Liam Neeson) prohlásí, že nesnáší Paříž. Tím trefně odkazuje na vlastní akční film 96 hodin (2008), který se odehrává právě v Paříži. (kyrysar)
  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama