Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Diskuze

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

skutocne citit trochu menej kvality od jednotky .. ale aj tak stoji to za to, 3*

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Tenhle film je pokus o špatný vtip. Až na pár gagů, které ale najdete v kterékoliv komedii, nemá absolutně co nabídnout. Příběh je naprosto trapný. Jednička celkem ušla, ale tohle už nemá absolutně co nabídnout.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Gastovski: JJ už to tak vypadá www.csfd.cz/film/264588-men-in-black-3/

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Jednička byla sice jednoznačně lepší ale dvojka je taky pořád dobrá komedie. Už se těšim na trojku.

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Potencial ktery prvnim dilem skvěle začinal je zde pohřben ale pořad je to dobry

artuš

artuš (hodnocení, recenze)

Není super, protože jednička byla daleko lepší. Sice ve dvojce vyplyynulo, že M. Jackson je mimozemšťan a že Z měl něco se Serleenou. Ale to je asi vše co tě v tomto filmu přěkvapí.

Vacek

Vacek (hodnocení, recenze)

Sice to nemá na jedničku, ale zas to nebylo tak špatný, čekal jsem horší.

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama