Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Srážka planet (2011) (TV film) odpad!

Blbost. Totální ptákovina. O nějakou fyzikální uvěřitelnost se to ani nesnaží. Děj škoda mluvit....

plakát

Půlnoční dítě (2016) 

Poněkud nuda, v příběhu spousta informací chybí.... Takovej poloviční film. Asi jako by natočili film na 3 hodiny a pak postupně vystříhali všechno to zajímavé a důležité aby se vešli do hodiny a 3/4 ;-)

plakát

Město čarodějnic (2010) (TV film) 

Promarněný čas. Chtěl jsem to ohodnotit na  odpad, ale je fakt, že už jsem viděl mizernější filmy. Nelogický děj, mizerné triky, nesmyslné souboje, rádobymotivační proslovy bez náboje. Ke konci se pár věcí sice vyjasní, ale....  Pár technických věcí je tam slušných, kamera se snaží o odpovídající náladu, zvukový podkres OK, dialogy a vývoj postav no to je tak na úrovni pohádek pro předškolní děti. Dabing - no asi i dabéři to vzdali když pochopili na čem to pracují. A nebo to zkrátka s těmi dialogy jinak ani nešlo...

plakát

Poslední minuty na Zemi (2011) (TV film) odpad!

Fyzikální nesmysly, logistické skoro nesmysly, děj jedno velké klišé. Nevidím jediný důvod proč si tohle zařadit na program dne.

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

No.... Jedna vcelku průměrná holka co se naštěstí alespoň občas umí usmát z LGBT-multi-kulti nudy pohádku neudělá. Pár záběrů na krajinu také nestačí. Jinak je to naše Popelka s okopírovanou většinou vtípků s jen několika málo rozumnýma úpravama proti naší verzi. Nevidím důvod proč tímhle strašit naše děti, radši je nechte u Třech oříšků.

plakát

Sněhový armagedon (2011) (TV film) odpad!

Jsou filmy skvělé, filmy dobré, existují i průměrné a podprůměrné, jsou některé, které bych zařadil do kategorie odpad. A pak je tu tohle. Možná základní myšlenka by se použít dala (tedy pokud by ji někdo vhodně rozvinul). Ale tady? Příběh na nic, postavy nereálné, dějová linie roztrhaná, něco se děje, ale nikdo neví co a proč, fyzika kulhá. Pokud jste sami zvědaví, je to vaše volba. Ale zapomeňte na to, že na tenhle výtvor někoho pozvete abyste mu vylepšili den.

plakát

Enderova hra (2013) 

Film dobrej, ale... Trochu mi to připomíná ty případy, kdy někdo natočí 30 dílný úspěšný seriál, pak si k tomu sedne stříhač a vytvoří z toho jeden film. Nejsem tady nezaujatý, kdysi jsem přečetl ten román a několik navazujících a v tomhle filmu toho z románu zůstalo až příliš skryto. Přesto se na něj kouká dobře a budu se těšit jestli někdo někdy natočí pokračování. Zajímavé by mohlo být i jiné zpracování, ale tady je díky hercům a režii laťka nastavena asi až příliš vysoko.

plakát

Dračí princezna (2020) 

Já tedy nenašel důvod proč bych to měl někomu doporučit. Vytrhnutých pár myšlenek z jiných filmů poskládaných dohromady. Snaží se být místy výchovný, ale ani to tam moc nesedí. Pokud se potřebujete zbavit na hodinu dětí a opravdu nemáte po ruce nic jiného, tak je k tomu posaďte. Snad u toho vydrží. Ale reálně existují lepší pořady pro děti.  Alespoň tam nejsou ty odfláknuté triky, co vídám poslední dobou v některých rádobykatastrofických filmech. Oni tam nejsou skoro žádné ;-) kromě toho dráčka a to je dobře.

plakát

Měsíc v ohrožení (2006) (TV film) odpad!

Jak dostat "katastrofický sci-fi žánr" na další úroveň ubohosti. Technické pojmy používané bez ohledu na jejich smysl jen pro efekt, fyzikální zákony překrouceny k nepoznání. Jen pro masochisty, nebo jako studijní materiál. Lituju ztráty času.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Příběh odpovídající obsahem tak asi jednomu dílu Večerníčku roztažený na hodinu a půl. To zkrátka jedna trochu pohledná holka nezachrání. Krakonoš... jedna skoro dobrá mužská postava, na můj vkus ale celou dobu poněkud prkennej. A vykšeftovat záchranu člověka jedině za to, že mu tam půjde holka otročit? To mi zrovna na kladnou a víceméně vševědoucí postavu nesedí.  Koukat se na to dá, ale zázrak to není.