Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (7)

Věčně mladá

Věčně mladá (2015)

William (Harrison Ford) vlastní Jeep Grand Cherokee Laredo, model, který se vyráběl od roku 2004. Když si Ellis (Michiel Huisman) vezme jeho auto, aby se vydal za Adaline (Blake Lively), je vidět, že je to ten samý model. Ale chvíli na to, v nočních scénách, je evidentní, že řídí novější model, facelift vyráběný od roku 2014, který vypadá úplne jinak.

Pohřešovaný

Pohřešovaný (2012) (seriál)

Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze.

Pohřešovaný

Pohřešovaný (2012) (seriál)

Ve scénách, kdy se děj odehrává v italském městě Ravello, jsou na lodích chorvastké vlajky i názvy.

90210: Nová generace

90210: Nová generace (2008) (seriál)

V 19. epizodě 1. série s názvem „Okaeri, Donna!“ se objeví scenáristka filmu Juno (2007) Diablo Cody. Vidět jsme ji mohli fotící se s telefonem ve tvaru hamburgeru, který se objevil i ve snímku Juno (2007).

90210: Nová generace

90210: Nová generace (2008) (seriál)

V první sérii se Annie (Shenae Grimes) stará v rámci školního projektu o umělé mimino a najde ho v koutě koupelny. Když to řekne matce, ta jí na to odpoví: "Nobody puts baby in a corner". Úplně stejně se jmenuje sedmá epizoda druhé série seriálu Veronica Mars (od r. 2004), který má s 90210 společného jednoho ze scénáristů, Roba Thomase.

Veronica Mars

Veronica Mars (2004) (seriál)

Ve třetím díle druhé série s názvem „Cheatty Cheatty Bang Bang“ je v kavárně Java The Hut, kde Veronica (Kristen Bell) pracuje, noc s karaoke. Jeden ze zpěváku je i Courtney Taylor-Taylor, zpěvák kapely The Dandy Warhols, která nazpívala úvodní skladbu seriálu „We Used To Be Friends“.

Reklama