Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (5)

Něha

Něha (2009)

Film vypráví o právě propuštěném osmnáctiletém vrahovi, který údajně pod vlivem prášků zabil své rodiče, o detektivovi, který se snaží dokázat, že mladík rozhodně není v pořádku, a o mladé dívce, která netouží po ničem jiném, než být milována mladým recidivistou.

Létající Skot

Létající Skot (2006)

Hlavním hrdinou sportovního filmu na motivy skutečných událostí je cyklista Graham Obree. Graham se i přes trauma v dětství a neustále spory s cyklistickou asociací stal sportovní legendou, když na kole vlastní výroby (zčásti vyrobené z pračky) dokázal vyhrát mistroství světa a dvakrát zlomit světový rekord.

Ďáblův sluha

Ďáblův sluha (2007) (seriál)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál)

Nadprůměrný student Light Yagami nalezne černý sešit s nápisem Death Note - Zápisník smrti. V něm je na první stránce podivný návod, který vysvětluje, že stačí napsat jméno osoby a pomyslet na jeho tvář - a dotyčný zemře. Racionální Light nevěří, ale po pár experimentech zjistí, že zápisník opravdu funguje. Light si uvědomí, že by mohl být mnohem víc než dalším géniem, že by mohl být Bohem. Jako první si vezme na mušku zločince všeho druhu a začne je systematicky zabíjet, což vyvolá velkou pozornost. Policie všech států začínají hledat viníka. Na vystopování Lighta je nasazen tajemný L, supermozek, který vyniká nadprůměrnou inteligencí a dedukcí. Začíná souboj intelektů. Do hry se zapojuje i sarkastický majitel Zápisníku smrti, Ryuk, který doprovází Lighta a komentuje jeho pokusy o to stát se bohem spravedlnosti i smrti.

Devil May Cry

Devil May Cry (2007) (seriál)

Hlavní hrdina Dante je lovec démonů a jiných podobných potvůrek, miluje pizzu a je obecně hodně "cool". V jednotlivých epizodách zachraňuje lidstvo před hrozivými démony při mnoha různých příležitostech (někdy i dost netradičních). Pro potřeby tohoto podnikání si založil vlastní podnik na hubení démonů s názvem Devil May Cry. V anime seriálu na motivy slavné herní série uvidíte mnoho démonů, hodně zbraní a také hodně krve.

Reklama