Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Spolu (2022) 

Na jedné straně ohromné herecké nasazení a skvělý výkon v podání hlavních postav, zejména Štěpána a Veroniky - excelentní. Na straně druhé velké faktické nedostatky až nesmysly. Dle traileru měl film upozornit především na problematiku autismu a soužití rodinných příslušníků s člověkem, který trpí tímto hendikepem. Zklamalo mne, že po shlédnutí tohoto filmu si bude stále velká část nezasvěcené populace myslet, že k vyvolání poruchy autistického spektra stačí pád ze schodů nebo jiná nehoda. Porucha autistického spektra je věc VROZENÁ!!! 

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

čtyři hvězdy z nostalgie... Jeden z mých oblíbených seriálů z dětství.

plakát

Klíč k minulosti (2010) 

V některých pasážích dosti nevěrohodné a rozvláčné.Například scéna, kdy je doktor doprovázen německým důstojníkem v uniformě Wermachtu ( a nikoliv SS), který se zajímá o uprchlé židovky!!! Navíc mi nesedělo ani herecké obsazení dívky Sáry, jejího bratra i jejich maminky. Ale dosti kritiky. Film má i svá pozitiva: Kladně hodnotím pojetí filmu odehrávající se ve dvou časových rovinách a především výborný herecký výkon K. S. Thomas.

plakát

Ghetto (2006) 

Nechápu proč má šéf Gettha Kittel uniformu Wermachtu a ne SS!

plakát

Godzilla (2014) 

golfista to vystihl. opravdu je to slátanina a ztráta času. Jedna hvězda za efekty.

plakát

Rivalové (2013) 

Podle očekávání, vynikající snímek. Herecké obsazení velmi dobré, dokonce typologicky je zde velká podobnost se skutečnými závodníky Huntem a Laudou. 5 hvězd!

plakát

Zemřít pro Japonsko (2007) 

Film se mi moc líbil.Dal bych i pět hvězd, ALE!!! pouze kdyby tento film nezachycoval jen jednostranný a nekritický pohled, některé pasáže s tetou Tome byly zbytečně zdlouhavé. Hudba ve filmu je velmi dobrá. 85%

plakát

Atlas mraků (2012) odpad!

Nic jiného, než chaotická sračka! Ještě, že jsem na to nešel do kina.

plakát

Ve stínu (2012) 

Velmi příjemné překvapení. Opravdu po dlouhé a dlouhé době jsem viděl kvalitní český film. Mimochodem Ivan Trojan byl excelentní.......

plakát

Krev zmizelého (2005) 

I přes skvělé herecké výkony, zejména Martina Huby a Vilmy Cibulkové, je tento film pouze průměrný. Ovšem rozhodně stojí za shlédnutí.