Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (3)

Polina Maximova (herečka)

05.08.2016

Polina Maximova, celým jménem Polina Vladimirovna Maximova, se narodila 12.7.1989 v tehdejším SSSR v Moskvě. K dráze herečky neměla daleko - oba její rodiče jsou herci. Už na základní škole měla jasno a angažovala se v divadelním kroužku. Svoji kariéru začínala v divadle. Po vystudování divadelního učiliště, které ukončila v… (více)

Ronit Elkabetz (herečka / režisérka / scenáristka)

05.08.2016

Ronit Elkabetz, herečka a režisérka izraelského původu, se narodila roku 1964 v Beersheba. Své dětství jako jediná dívka, nejstarší ze čtyř sourozenců, prožila v Kiryat Yam. Nikdy nestudovala herectví a svoji kariéru krásná Ronit začínala v modelingu. První šanci ve filmu dostala v roce 1990 ve snímku Vyvolený. Od té doby hrála… (více)

Holly Robinson Peete (herečka)

13.06.2012

Americká herečka a zpěvačka Holly Robinson Peete se narodila 18. září 1964 rodičům Matthewovi (herec a spisovatel) a Dolores (učitelka) Robinsonovým. Rodiče se rozvedli na začátku sedmdesátých let, od té doby žila v Kalifornii se svojí matkou a starším bratrem Matthewem. Roku 1995 se vdala za slavného amerického fotbalistu… (více)

Reklama