Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Ohavnost. Sranda se nám z komedie nějak vytratila a zbyla jen trapnost a ubohost.

plakát

Něco, co stvořil Bůh (2004) (TV film) 

Filmy z produkce BBC bývají často sázkou na jistotu a můžete očekávat kvalitní podívanou, zde se ovšem našla čestná vyjímka. Děj složený z průkopnických metod v medicíně a zároveň rasové diskriminace působí velice zajímavě, ale občas v něm nastanou hluchá místa. Co mi ovšem nejvíce vadilo je, že herci hráli na půl plynu. Jistě, i tak podali výborný výkon, zvláště Alan Rickman, který snad ani nemůže být špatný, ale herci mohli podlě mě hrát daleko lépe. Film je to velice dobrý, napínavý a zajímavý, v žádném případě není špatný, jen se z něj dal udělat mnohem lepší film. Hodnotím 3,5* za nevyužitý herecký potenciál.

plakát

Zamilovaný profesor 2: Klumpovi (2000) odpad!

Ohavnost. Eddie má pár dobrých filmů, ale to ostatní je docela k pláči a tato stupidnost a trapnost není vyjímkou.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Jediné plus je pár známých tváří, které se v seriálu objevily, jinak je to ale jen další nekonečná ( a to doslova) blbost.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Přiznám se, pár začátečních dílů sem vydržel. To co přišlo ale potom a potom a potom a potom a když už jsme to nečekali tak ještě pak, to bylo neskutečné.

plakát

Z pekla štěstí 2 (2001) odpad!

Není snad ani co napsat, když už jednička byla otřesná, proč hned nenatočit dvojku, která bude ještě horší. On na to do kina přece jen někdo půjde.

Časové pásmo bylo změněno