Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Poslední recenze (29)

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

"Hmmmmm"...skvělej Hardy a díl od dílu stoupající kvalita, poslední tři epická podívaná. Bylo to temný, mělo to atmosféru, napětí by se dalo krájet, jsem zvědav jestli bude následovat další série! Justice!

plakát

Finále (2016) 

Projekce ČSFD za přítomnosti producentů filmu a také pana Dobiáše a pana Panenky, ačkoliv v poloprázdném sále, byla příjemná. Jako hlavní pointu filmu vidím porovnání dvou generací - generace 1976, která dosáhla velkého úspěchu, avšak neměla téměř možnost zahrát si v některém ze zahraničních velkoklubů a uživit se fotbalem také nebyla samozřejmost, na druhé straně generace 2016, kde je volný trh a hráči inkasují od svých klubů miliony. Na jedné straně obyčejně žijící lidé v důchodovém věku, nijak extra finančně zaopatření, někteří dokonce po bankrotu, v atmosféře podobné seriálu Okresní Přebor, na druhé straně hráči, kteří po ukončení kariéry nemusí hnout prstem, aniž by dosáhli tak velkého úspěchu jako jejich starší kolegové. Časy se holt mění. Některé scény a rozhovory byly přínosné, některé nadbytečné, občas film působil zmateně a je nutno ho brát opravdu jako dokument a ne plnohodnotný film. Fotbalovým fanouškům doporučuji, ale nečekejte nějakou strhující podívanou.

plakát

Ronaldo (2015) 

CR7 není můj nejoblíbenější hráč, ale patřím mezi jeho příznivce, jsem fanoušek Realu Madrid a při otázce Messi/Ronaldo je moje odpověď jasná, toť pro úvod. Mám z toho takové smíšené pocity, dozvěděl jsem se zajmavé informace, které jsem neznal, nahlédl jsem do soukromí a způsobu života hráče, i do jeho historie a rodinných vztahů, ale přišlo mi to všechno takové "naškrobené". V některých momentech jsem si řikal, že tohle je prostě zahrané čistě pro ten film a neodpovídá to realitě a to mi trošku vadilo. Největší problém jsem měl asi s jeho agentem a občas i s jeho mámou, kteří to občas s tím neustálým vychvalováním přeháněli. Myslím, že stačí to, jak ho obdivují miliony lidí po celém světě a neni nutné, aby ve filmu jeho agent asi desetkrát zopakoval, že Cristiano je nejlepší sportovec světa, že nikdo jinej vyhrát nemůže (to všechno říct nejlépe pětkrát za sebou) a jeho máma, že má vše díky němu (chudák brácha a zbytek rodiny). Závěrem chci říct, že to, že pro něj jeho image a vzhled hodně znamená z něj nedělá ještě namyšlence a bůhvíco a bohužel spousta lidí neví o jeho dobročinnosti mimo fotbal...no haters tu budou furt, ale to je součást značky CR7.

Poslední hodnocení (1 507)

Stovky bobrů (2022)

05.05.2024

Bob Marley: One Love (2024)

20.02.2024

Rváčův deník (1995)

08.02.2024

Saltburn (2023)

06.02.2024

Nejhvězdnější noc popu (2024)

01.02.2024

Nádherný holky (1996)

28.01.2024

MasterChef Česko - Série 7 (2023) (série) (S07)

14.01.2024

Elvis (2022)

11.01.2024

Pete Davidson: Turbo Fonzarelli (2024) (pořad)

09.01.2024

Reklama

Poslední deníček (1)

časem možná kouknout...

Crimson wing:mystery of the flamingos, happy end, Kličko, výměna, po zavírací době, kmotr 1,2,3, hašišbába, povídky z new yorku, spojenec, všichni řikájí : miluji tě, šňup, užívej si co to jde, Láska na druhý dotek.....Na šrot, Neřízená střela, Bling Ring, král videoher, klub sebevrahů, malcolm x, nejlepší hráč, Belly, Nepoužitelní, Adam, Krvavý diamant, Singles, SAY NOTHING?, Láska a smrt, Přednosta, Nádherný holky, The Artist, Hvězdný prach, Poslední skaut, Můj otec je šílenec, Hurricane Season,Up in Smoke, K zázraku, Komorník, Na titulní straně New York Times, Finanční krize, Imaginární lásky,Revival, Cadillac Records, Piráti na vlnách,The Spectacular Now, Nevěrníci, Láska přes internet, Kapitál,Jednej správně, Strom života, Last night, Pan nikdo, Nepřítel, Radostná událost, Všechno nejlepší, Příběh z Bronxu, Skrytá identita, Fargo, Malý velký muž, Dáblův advokát, Control, Minority report, 21 gramů,Nelítostný souboj, American gangster, 3 idiots,What If, Horns, Kevin Hart: Let Me Explain, Zmizení,Divoké historky

 

 

až bude: The Culture High

 

 seriály: Breaking Bad,Černé zrcadlo,Muži sobě, Vinyl, Sense8

 

 tit: How to Make Money Selling Drugs,Krush Groove,Reincarnated, Harold & Kumar Go to Amsterdam, Murder Was the Case: The Movie

 

Leighton Meester

 

Jason Segel, Marion Cotillard,Tupac Shakur, DI Caprio