Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Biografie (7)

John L. Cooper (herec)

03.02.2014

John Cooper, celým jménem John Landrum Cooper se narodil 7.4.1975 ve státě Tennesee v městě Memphis. Je americký zpěvák, textař a kytarista. Také je zakladatelem křesťanské skupiny Skillet která se zaměřuje na mnoho žánrů, nejčastěji však na Rock. Skillet spolu s dalšími dvěma členy založil v roce 1996. Skillet v češtině… (více)

Emily Bett Rickards (herečka)

22.06.2013

Emily Bett Rickards je kanadská herečka, narozená 24. července roku 1991. Emily se narodila a vyrůstala na západním pobřeží Kanady. Již v mladém věku měla zájem o tanec a divadlo. Jako malá tedy snila o tom že bude herečkou. A jelikož jí to během let nepustilo tak po vysoké škole začala navštěvovat filmovou školu herectví ve… (více)

Liam McIntyre (herec)

01.05.2013

Liam McIntyre je australský herec, narozen 8.2.1982 v městě Adelaide. Přestože se narodil v Austrálii, tak svou kariéru započal v Irsku, jako vedoucí produkce divadelní hry Measure of Measure od Williama Shakespeara. Poté se Liam začal objevovat i v krátkých filmech jako jsou Shotgun!, Fancy, Niflheim: Blood & Bullets,… (více)

Manu Bennett (herec)

27.04.2013

Manu Bennet se narodil 10.10 roku 1969 na Novém Zélandu, avšak jeho rodina emigrovala do Austrálie, když měl jen pár měsíců. Jeho otec byl slavným zpěvákem, jeho matka předváděla jako modelka bikiny a jeho děda dokonce hrál u Elvise na piano. Manu předtím než začal studovat drama, tak studoval balet a hraní na piano. Taky hrál… (více)

Dustin Clare (herec / producent)

21.04.2013

Dustin Clare je australský herec, narodil se ve městě Ballina, a to 2.1.1982. Přesněji Dustin pochází z Nového Jižního Walesu, který se rozkládá na východě Austrálie. Dustin vystudoval Západní australskou akademie hereckého umění, a poté se začal objevovat v krátkých filmech a australských seriálech, jako například ALL SAINTS,… (více)

Aedin Mincks (herec)

13.04.2013

Aedin je nejmladší ze tří dětí. Narodil se ve státě Georgia, čtyři roky žili v Illinois, v roce 2004, když mu bylo pět let, přestěhovala se jeho rodina do Kalifornie. Aedin se začal herectví věnovat už ve svých šesti letech a nakonec se objevil v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Dále se pak objevil v dalších seriálech jako POHOTOVOST,… (více)

Michelle Rodriguez (herečka)

26.02.2013

Michelle Rodriguez, celým jménem Michelle Marie Rodriguez se narodila v 12.7. roku 1978 v Texasu. Její otec byl původem z Portorika a matka z Dominikánské Republiky, díky čemu získala svůj exotický vzhled. Od desíti let se s matkou přestěhovala do Dominikánské Republiky. Dále pak žila v Portoriku a nakonec se vrátila do… (více)

Reklama