Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Samec (2009) 

Myslím, že tento film by se měl na jednu stranu pohybovat v sekci porno, ale i přesto jsem si ho neskutečně oblíbila hned po prvním shlédnutí. Film trochu ukazuje, že dnešním mužům jde jen o jedno. Jsou tady hlášky, který fakt nemaj chybu a donutí vás se aspoň pousmát. Ashton Kutcher se pro tuhle roli hodí, taky proto, že tam ukazujou jeho skvělej zadek. Žádný z nás by se přece nelíbilo kdyby ve filmu s tak razantním názvem ukazovali nějakou seschlou prdel. Za ty dost odvážný scény nejspíš dostal velkej balík peněz. I když ve filmu je dost sexu, má to svůj příběh. Sex je dneska prostě všude. Osobně film doporučuji.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Na tento film jsem chtěla jít do kina, ale nešla jsem a teď lituju. Je to dost dobrej akčňák, už jen proto že hlavní roli hraje Tom Cruise a neskutečně se mi do týhle akce hodí. Napětí koluje celým filmem a musím říct, že jsem se nenudila. Ráda si ho pustím znova a žádná vaše "zajímavá" kritika mě vubec nezajímá. Každej má rád jiný filmy a každýmu se líbí něco jinýho tak respektujte svoje názory..

plakát

Bastardi (2010) 

Tenhle film mě dostal, i když jsem to nečekala, když je českej. Názorná ukázka, když selže dozor nad nezvladatelnými dětmi, a že někdo to takhle opravdu chodí. Osobně se mi film líbil. Jak bratr pomstil svou sestru, myslím, že skoro každý z nás by byl schopný tohle udělat (včetně mě) nebo by nad tim alespoň hodně přemýšlel. Příběh z českého prostředí zaujme snad každého. Je zde dokázáno, že to co udělali děcka ze školy se často nevyplácí, protože na každýho jednou dojde, buď teď nebo později. Život vyjebe s každým..

plakát

Puls (2006) odpad!

Álee tak nebylo to uplně špatný, ale každopádně jsou lepší. Jen mě občas dostávaly lekačky. I když docela kec jako duchové na síti?! Moc žhavěj posmrtnej život ne?! A ta červená páska? Slabej odvar na horor fakt..Prostě se připojíš na komp a ovládně tě to. Mě osobně to moc nezaujalo..

plakát

Bazén (2001) odpad!

Tak tohle bylo z toho slabšího soudku. Nesmysl za nesmyslem se tady odehrává. Já osobně mám ráda, když oběti hodně trpí a je to masakr i na psychiku. Když horor, tak pořádnej ne?! Docela ztráta času tohle, ale tak zajímalo mě o čem to je. Kamarádky mi tenhle film poradily tak jsem si ho prostě stáhla. Né vždy se člověk trefí do toho, co od filmu ostatní čekaj. Celkově to stálo docela za nic, protože horor s dobrým koncem vážně není horor. Říkej si co chceš..

plakát

Armageddon (1998) 

Bruce Willis samozřejmě zaujal jako největší hrdina, když zemřel pro svět. Nejen slabší povahy si pobrečí . Kdo má rád katastrofické filmy o zkáze země či o apokalypse si přijde na své. Já tyhle filmy miluju, takže mé hodnocení nemůže být jiné než kladné. I pozitivní hodnocení na této stránce mě navnadilo na tento film. Když to dávaly v televizi, říkala jsem, že je to blbost, ale po napínavém ději i slzička ukápla..

plakát

Puberťáci milují sex (2008) 

I přes slabé hodnocení na této stránce, pro mě to byl dobrej film. Takových filmů je hodně, ale mě to prostě baví. Hodnotil snad někdo prcičky negativně? Myslím že ne. Prcičky maj Stiflera tady je úžasnej ten blonďák.Mě se to prostě líbilo a co jako. Ráda si to pustim znova. PS: Pravdivej název :D..

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Skvělej film!..Už jen proto, že mě zaujalo obsazení rolí. Musím říct, že dlouho jsem hledala nějaký takový film..teď vím, že jiný už hledat nemusím. Tenhle příběh mě bude dostávat pořád a pořád. Dokonalý výběr písniček, hned jsem si je oblíbila..I´ll be the last train home. Skvělej film proto, že jsem z něj měla skvělej pocit. Fakt mohu jen doporučit..a že je to doják? Ano je, ale u dobrýho filmu prostě oči zaslzí..

plakát

Sedm životů (2008) 

Tenhle film mě vážně dostal. Totálně nečekaný a poměrně dost zvrácený konec byl dojímavý. Kam až a k jakým věcem dokáže člověka dokopat jeho vlastní svědomí, je neuvěřitelný. Musím říct, že tento příběh dokázal obrovsky zahrát na city a vážně to srazilo mou mysl na dno. Zkus se zamyslet nad tím co kdyby..co kdyby si zavinil nehodu..to už ti nikdo nevezme..TY S TÍM BUDEŠ MUSET ŽÍT..

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Brutální horor, pravdivý v tom, co jsou rodiče schopni udělat někomu, kdo ublíží jejich dětem. I ti nejhodnější lidé odhodí společenské zvyky a změní se v kruté vrahy. Nevinný začátek se rázem promění v hodně krvavý masakr. Emoce fungují na plné čáře. I člověk který viděl desítky hororů, musí uznat že tenhle patří mezi ty lepší krváky u kterých pracuje i psychika. Horor zaujmul napínavým dějem a zajímavými okamžiky v obyčejné až mrazivé situaci. Ovšem část, kde je detailně zachyceno brutální znásilnění dívky vážně nezaujme! Shlédnutí tohoto hororu je opravdu zážitek. Pro milovníky krvavých masakrů a pro silné povahy jen doporučuji..