Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Vždy jsem si myslel, že usnout v kině se mi nikdy nepovede. Natož v iMaxu. Ale povedlo se. Kdo viděl předchozí díly, tak nechápu, co ho tam mohlo ještě nadchnout. Finále slabej odvar jedničky, nezajímavost děje totožná s dvojkou. To krásné žluté camaro nás okouzlilo před lety. Dnes už se mu to prostě nepovede. Chce to něco víc a to v tomto filmu zkrátka není.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Nikdy nepochopím, když už někdo dělá film, což není to stejné, jako jít si udělat veřeři, proč určité nelogické věci nemůžou dotáhnout k dokonalosti. Proč tam nevymyslet nějakej malej přívod vzduchu, aby nás nemusely kousat fyzikální myšlenky a mohli jsme Ryanovi odpustit neustálé používání ohně v místě s nedostatkem vzduchu? Asi režisér zabil mnoho času vymýšlením scény s hadem. Protože bez ní by to prostě nešlo. Ale fyzice odpuštím, hadovi rozhodně ne. Velmi příjemná podívaná, atmosféra a napětí rozhodně nevázne. Super.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Mohlo to být příjemné vyvážení komedie, hororu a tuny koz. I to příšerné 3D bych odpustil, ale těch posledních 20 minut v režii americké demence jsem vážně nepřekousl. To bylo utrpení..

plakát

Gran Torino (2008) 

Nečíst tady ty všechny chvalozpěvy, nevidět to číslo na žebříčku nej filmů, nevidět na nižších stupních tolik naprosto úchvatných filmů, tak bych by můj závěr nad tímto filmem byl asi takový, že by vůbec žádný nebyl. Ale tomu všemu okolo Gran Torina vážne nerozumím. Říct, že mě film neoslovil a že ve mně nezanechal žádny dojem by bylo furt víc, než si podle mě film zaslouží. Eastwoodovo odflusávání a přehrávané drsňáctví je směšné, většina postav, v čele s vnučkou, je až nereálně otravných, americký gangsta projev všech těch floutků je vůbec něco, z čeho se mi zvedá žaludek, drsňácko-chlapácko-nejdrsnější scéna u holiče, no tak to už je snad vtip. Na Avatar všichni nadávají, že tomu chybí příběh? Děkuji bohu, že tam není podobný "kvalitní příběh", jako zde. O závěru snad ani nemá cenu mluvit. Furt jsem věřil, že ještě něco přijde. Že se třeba i dozvím, proč se film takhle jmenuje a že tam ten vůz sehraje nějakou krásnou roli. Snad asi doufám, že jsem to zaspal. Protože jestli tohle bylo všechno, tak...tak...tak prostě za 2 hvězdičky.. Tento snímek u mě silně nezabodoval..

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Velká nuda a ohromné zklamání.. Jedničku jsem chválil do nebe, tohle se ale silně nepovedlo. Nevěřil bych, že zrovna tenhle film budu mít problém dokoukat do konce.. Vážně škoda..

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Škoda, že nejsou všechny díly tak dobré, jako Jiná Láska. Byla by to bomba. Sice stále pravidelně sleduji, ale některé díly jsou moc průměrné, což je škoda. Malý terorista byla vážně hrozná podívaná :-)

plakát

Transformers (2007) 

Nova nadeje, ze Holywood dokaze jeste udelat neskutecny film. I (a mozna i hlavne) s odstupem casu naprosto znicujici filmovy zazitek. Vetsinu pobytu v kine jsem ani nedychal. Asi bych litoval cely zivot nechat si to ujit v kine..

plakát

Matrix (1999) 

Nikdy bych neuměl udělat svůj žebříček nejlepších filmů stylem:"Tenhle je druhý nejlepší, tenhle je třetí nejlepší, ..." Jistě jen vím, který film by byl number ONE. A nemusel bych přemýšlet ani dvě vteřiny.