Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

U tohoto filmu si prostě neodpustím větu ,, ano tohle je film mého srdce ,, Vše se tu dokonale snoubí , jak nádherná hudba znějící celým filmem , tak dokonalá kamera a vůbec všichni herci , kteří prostě byly ve správný čas na správném místě a zapsaly se tim nesmazatelně do historie kinematografie . Pokud máte jen trochu poetickou duši a romantika nezapřete , tak Vás film vtáhne do děje plného slunce , drsných chlapů , krásných žen a to vše pod taktovkou dvorního skladatele Sergiho a to geniálního Ennio Morriconeho.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Bojíte se zfilmovaných komiksů ? tak je na čase s tím něco udělat , jelikož tohle je filmový kousek , který Vás zdárně do tohoto žánru uvede. Kamera , která Vás nenechá od plátna odtrhnout oči , perfektní střih a hudba (vlastně písně ) charakterizující jednotlivé časové úseky ve filmu , které si pohrávají se skutečnými událostmi v historii . Film je plný odkazů , symboliky a filozofických myšlenek , které pozornému divákovi nezůstanou bez povšimnuti . U toho to filmu je zapotřebí se plně soustředit , naladit se na danou vlnu a potom se jen nechat unášet , opravdu o zážitek nebude nouze :-) .

Americká krása

Americká krása (1999)

Vše už bylo řečeno , ano tohle je pán film . Každý si musí něco odnést , zážitek se Vám vryje do srdce tak silně , že Vás už celý život neopustí . Pomyslná laťka je tak vysoko posazená , že i Bubka by měl problém . Z filmu jsem si odnesl zajímavý postřeh , že pokud člověk vše to bytí vůkol pochopí a tzv. prozře...... tak následně umírá .

Predátor

Predátor (1987)

Je to moje akční srdcovka a to už jen z toho důvodu že to byl film , na který jsme se tlačili ve výdýchané TV místnosti na internátě a pouštěli si ho ze 1000 ojeté VHS s jednohlasým dabingem a všichni jsme měli hubu dokořán , bo nic lepšího než Mjr. Zemana jsme doposud neviděli .