Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Pina (2011) 

Nepochybně byla Pina významná choreografka a velká umělkyně, ale tato vyjádření mě neoslovilo, ty protiklady tance a prostředí a příliš slov, bylo to příliš vzdálené než by se mne to dotklo..

plakát

Znovu a jinak (2011) 

Po shlédnutí jsem nějakou dobu přemýšlela, co bych si z toho tak vzala a přišla jsem na to, že NIC. Kdybych ho nikdy neviděla, vůbec nic by se nestalo. Prázdný film stejně jako hlavní postava, nezanechá žádný pocit, protože není o ničem. Ani Charlize to tentokrát nezachrání. Nemá to žádné kouzlo a nic z toho neplyne.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

Je to takovej druh humoru z kterýho je mi nejdřív spíš trapně než si zvyknu, že je to prostě nadsázka. Ale každá z těch postav má své kouzlo a já se celkem dobře bavila. Herecký koncert Barbry, Dustina a Roberta. Bavilo mě to. Hlavně "ferbelizova" metoda výchovy Jacka vnuka. To je pecka.

plakát

Celebrity (1998) 

Velmi vtipná scéna Woodyho a Charlize Theron. Za to dávám čtyři hvězdy.

plakát

Život Briana (1979) 

Neuvěřitelné, co dokáže šestice "týpku" vymyslet za psí kusy. Klobouk dolů. Moc povedené!

plakát

Romeo a Julie (1996) 

Rozhodně netradiční. Moulin Rouge jsem naopak nebaštila já, zato tohle ano!

plakát

Chaotická Ana (2007) 

Nemám slov. Dýchla na mě atmosféra moře, španělska, Anny a lidí kolem ní.. Říkala jsem si, proč jenom já musím být tady a potkávat pořád takový blbce.. Je to něco, co si alespoň navždy uchovám v hlavě. A když budu chtít uniknout, budu si to pouštět znovu a znovu. Je to krásný.

plakát

Farinelli (1994) 

Konečně! Konečně! První hudební film, který jsem dokoukala do konce. Zkoušela jsem kdeco - Moulain Rouge, Fantom Opery, Chicago atd atd. Buď to byl příliš podivný kýč anebo to působilo jako fraška. A to mám tak ráda hudbu i tanec. Tady jsem se konečně dočkala a trefili se mi do noty. Moc hezké!

plakát

Norimberk (2000) (TV film) 

Na začátku mi zkazil dojem románek soudce Jacksona a jeho asistentky. Nechápala jsem, proč zabírá první půlhodinu filmu, když by se měl zabývat něčím významnějším. Jakmile ale proces začal a Baldwin přednesl před tribunálem svojí úvodní řeč, rozsvítili se mi oči a byla jsem naprosto "spokojená" až do poslední minuty. Myslím, že byl vkusně a utenticky zpracovaný, včetně rysů všech obviněných postav.