Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Správci osudu (2011) 

Romantická blbost. Že já se vždycky nechám tak snadno nachytat na označení "sci-fi".

plakát

Voyeuři (2021) 

Tady měl někdo až příliš mnoho nápadů a vybrat jeden byl by to celkem fajn film. Bohužel tvůrci házeli do děje jeden zvrat za druhým a kvůli tomu druhá půlka filmu působí těžko uvěřitelně a překombinovaně. Motivace jednání jakékoliv postavy je mimo moje chápání.   Chlap na kterého by se dalo dívat žádný, označení erotický thriller je dost přehnané, ale nenudila jsem se.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Střlízlivý pohled na vztah dvou lidí, který je okleštěný od všech žánrových klišé a ukazuje lásku tak, jak ji prožívá každý člověk - se vším dobrým i zlým. Nejsem velký fanoušek romantických filmů, ale na tenhle asi nikdy nezapomenu. Doporučuju ke shlédnutí s partnerem.

plakát

Steve Jobs (2015) 

Pokud toho divák o životě Jobse moc neví (nebo spíš pokud o něm neví úplně všechno) ztratí se hned v prvních minutách. Jestli si teda vůbec všimne, že Fassbender je Jobs, protože ho vizuálně připomíná asi stejně jako já. První hodina by se dala shrnout takto: Jobs se hádá s Hertzfeldem, Jobs se hádá s Hoffmanovou, Jobs se hádá s Chrisann o prachy, Jobs se hádá s Wozniakem, střih. Klíčové momenty Jobsova života jsou shrnuty v několika novinových titulcích a jedeme dál: Jobs se hádá s Hoffmanovou, Jobs se hádá s Chrisann o prachy....... naštěstí se dá televize vždy vypnout.

plakát

Příchozí (2016) 

Pokud jdu na SCIFI, tak rozhodně nečekám, že se budu 80% filmu dívat na černochy v maskáčích, televizní hlasatele z Breaking news, nebo roztomilou holčičku, která si hraje s plastelínou a je smutná z rozvodu rodičů. Evidentně se už taky žádný žánr neobejde bez postavy umírající na rakovinu. Mimozemské chobotnice lze pozorovat jen cca 20 minut z celkové stopáže.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Zajímavý námět - bohužel by se dal zpracovat mnohem líp.Film obsahuje několik naprosto zbytečných scén, které děj nikam neposunují. Postavy nesympatické, plytké a reagujicí nepřiměřeně situaci. Romantická linka taky nefunguje a film ve výsledku působí pŕehnaně naivně a pseudointelektuálně. Škoda.

plakát

Ma Ma (2015) 

Nemám nic proti tomu, když je film zachycující vážné téma vtipný, rozhodně by však neměl být směšný. Všechny postavy působí, jako by jejich život trpěl bipolární poruchou - chvíli se jim děje něco naprosto skvělého a už je stíhá krutá rána osudu. Gynekolog byl teda dost mimo, kdyby takhle zpíval na prohlídkách mně, tak si hodím mašli rovnou

plakát

Omega 3 (2014) 

V popisu filmu zoufale chybí žánr komedie (!) a jestli je tohle typický příklad kubánského humoru, tak se tam dobrovolně odstěhuju. Udělit hvězdy se ale opravdu neodvážím :D

plakát

V objetí ďábla (2015) 

Zajímavý pohled na to, co s člověkem dokáže udělat vlastní strach - škoda, že po filmech jako Zmizelá nebo La cara oculta není závěrečné rozuzlení nikterak překvapivé. I přesto film stojí za vidění a z hlavy ho jen tak nedostanu.

plakát

To je vražda, napsala (1984) (seriál) 

Jessica a hloupý šerif! Novácká klasika, pamatuju si, jak jsem se na to vždycky ráno o prázdninách dívala u babičky - to šly tehdy chytit jen tři kanály :')