Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (6)

Zpropadené dědictví

Zpropadené dědictví (2013)

Komedie, která se soustředí na dva nejlepší kamarády z dětství, kteří se vydají na výlet do svého rodného města poté, co se jeden z nich dozví, že zdědil velkou sumu peněz po svém nedávno zesnulém otci.

Pryč od pece

Pryč od pece (2013)

Film sleduje příběh čerstvě propuštěného vězně Russella Baze (Christian Bale), který se snaží zapadnout mezi obyčejné lidi a zapomenout na svou temnou minulost. Netrvá to dlouho, když zjistí, že mu někdo zabil mladšího bratra Rodneyho (Casey Affleck). To nemůže nechat bez potrestání a vydá se na cestu odplaty.

My Effortless Brilliance

My Effortless Brilliance (2008)

V alternativní realitě se rodí jedinci s mimořádnými dovednostmi, kterým se říká Brilliants. V centru dění je federální agent Nick Cooper, který jednou takovou dovedností disponuje a využívá ji pro dopadení zločinců. Jeho další případ se točí okolo teroristy z řad nadlidí, jehož cílem je rozpoutání občanské války. Aby ho Cooper dopadl, bude muset porušit hodnoty, ve které věří a zradit svůj vlastní druh. Jeho nejnebezpečnější případ v životě právě začíná.

Dítě číslo 44

Dítě číslo 44 (2015)

V Sovětského svazu 50. let minulého století válečný hrdina a idealistický vyšetřovatel Leo Demidov věří v zákony i v režim. Když ale začne pátrat po mnohonásobném vrahovi, stane se sám objektem státního vyšetřovní. Vyjde totiž najevo, že aparát o vraždách věděl a toleroval je, protože Sovětský svaz je zemí zaslíbenou, kde nelze přiznat, že by občanům hrozilo nějaké nebezpečí. Demidov je degradován a poslán do vyhnanství. V pátrání pokračuje na vlastní pěst, čímž ohrozí život svůj i své ženy. Román je inspirován skutečným případem takzvaného Rostovského rozparovače.

Budoucnost nejistá

Budoucnost nejistá (2013)

Patnáctiletá Daisy z New Yorku je unavená svojí rodinou, sebepoškozováním, hladověním a nechutí své nevlastní matky. Svým otcem a nevlastní matkou je z toho důvodu poslána do Anglie za svými bratranci Osbertem, Edmondem, Isaacem, sestřenicí Piper a tetou Penn. Brzy si uvědomí, že její bratranci a sestřenice jsou jedni z nejzajímavějších lidí, které kdy poznala a vznikne mezi nimi silné pouto, zejména s předčasně vyspělým Edmondem. Daisy si rychle zvykne na anglický životní styl na venkově a poprvé ve svém životě se začne cítit jako doma. Sotva si všimne, že se šeptá o válce, která se začíná rozšiřovat, dokud teta Penn není poslána pryč na pomoc mírovému procesu. Kvůli odletu a následné smrti tety nejsou žádní dospělí, kteří by se postarali o děti. Vztah mezi Daisy a Edmondem brzy rozkvete do něčeho většího, než je láska mezi bratrancem a sestřenicí. Nicméně její nově nalezený idylický život je brzy rozbit postupem Třetí světové války. Daisy s Piper jsou odloučeni od Edmonda, Isaaca a Osberta. Obklopena nepřáteli během okupace, musí Daisy najít způsob, jak sjednotit rodinu přes všechna krveprolití, dřív než budou jejich životy zničeny odloučením a hrůzami války.

Jupiter vychází

Jupiter vychází (2015)

V daleké budoucnosti sledují Zemi vyvinutější bytosti z vesmíru, které kombinují lidskou a zvířecí krev, aby tak získali co nejefektivnější jedince. Když Královna vesmíru zjistí, že bezvýznamná ruská imigrantka Jupiter (Mila Kunis) má stejnou DNA jako ona, znamená to, že by pro ni mohla být hrozbou, a rozhodne se ji zlikvidovat. Posílá tak nájemného zabijáka Djanga Wise (Channing Tatum), který se do ní zamiluje a přidá se na její stranu.

Reklama