Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Princ Mamánek (2022) odpad!

Dokážu pochopit všechno, hodně jsem toho viděl......ale tohle je opravdu hodně silná káva...... Bože kam jsme to dospěli...... Panoš v pohádce vydává zvuky jako při sexu a následném vyvrcholení a ježibaby připomínající uprchlé pacoše z nějakého ústavu.  Tohle není pohádka, to je hnus!!!

plakát

Jack a obři (2013) 

Znáte tu pohádku o Jackovi a kouzelných fazolích?Jestli ano, tak vás jistě mile potěší fantastické dobrodružství z dílny Bryana Singera s poněkud kontroverznějšími postavami a artefakty. Pohádku na dobrou noc ovšem nečekejte! Požírání lidských hlav, lámání kostí a kapka nemorálních, často násilných scén nejsou výjimkou. Nezoufejte však, příběh o nemilosrdných liliputánech je ovšem zabalen do přitažlivého romantického papíru, zavázaného dramatickou stuhou! Epická podívaná vycházející ze známé knihy nás postupně přesvědčí, že legendy mohou mít pravdivé jádro a šokující následky skryté v dávných tajemstvích. I malá tajemství totiž mohou rozkrýt obrovské a nedozírné věci. Vypravte se s Jackem do výšin na mytologickou výpravu plnou lásky i nebezpečí a prožijte naši novodobou pohádku hezky do konce už od začátku!!! JACK a OBŘI 3D

plakát

Atlas mraků (2012) 

"Vše je propojeno", tento podtitulek o pouhých třech, ale v tomto filmu zároveň velmi záludných slovech nás postupně zavede k rozcestí o mnoha cestách, ovšem kterou z nich se vydat? Změť hříček, postav, situací, myšlenek a času má zároveň vyvolat určitý dvojsmysl skrytý v naprostém chaosu, ale pokud vnímáte film jako celek nakonec z něj najdete tu správnou cestu ven a pochopíte, že se všechny zločiny, akty, milostné scény, krveprolití, láska a mnoho dalších dlouhých tunelů času nakonec spojí do jediného souvětí: "Od dělohy k hrobce jsme spojeni s ostatními s minulostí a přítomností, každým naším zločinem a každou laskavostí tvoříme svou budoucnost".

plakát

Železná lady (2011) 

Musím konstatovat celkem podstatnou skutečnost - bez Meryl Streepové by pohádka o železné lady rozhodně nebyla tak přitažlivá, ale přiznejme si, že ta role jí prostě sedla a ty masky zkrátka neměly chybu.Toho oskara jí moc a moc přeju!

plakát

Avatar (2009) 

Avatar mám ve škatulce jako nejlepší Scifi ze všech!Tento velkolepý snímek posunul filmografii o nejeden krok dopředu a myslím že hodně dlouho nikdo nenastaví laťku v efektech tak vysoko jako Cameron!Dokázal stvořit virtuální svět,před kterým se málokdo v kinech udržel na sedadle a každý si určitě přišel na své.Jak sem již řekl Avatar nešetřil s efekty,které se zde prolínají s nesčetnou režisérovou fantazií a tím jen dokazuje,kolik let na svá modrá stvoření čekal.To co mě uchvátilo ze všeho nejvíc byla samotná Pandora oplývající úžasnou přírodou,kde můžeme vidět dokonalou grafiku.Je vidět že James na sebe nechá rád čekat.....a z dobrého důvodu!!!Je to mé nejočekávanější pokračování.Oskar je tvůj Jamesi!!!

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Zkrocená hora je můj nejoblíbenější film vůbec!Ovšem neříkám to jen proto,že Jake a Heath patří mezi mé NEJ herce,ikdyž to má do jisté míry na hodnocení vliv.Jako jediné z mála silnocitově založených filmových témat mě vztah Jacka a Ennise opravdu zaujal a Ang Lee dokázal,že i tolik odsuzovaná homosexuální problematika má své pevné místo v životě a že láska dvou mužů dokáže být o nic méně romantická než mezi normálními partnerskými vztahy.Na první pohled asi většina řekne "Ježiši ňáký dva buzici,takovej kentus",odsoudí to jen kvůli názvu a obalu.Jenže paradoxně tímto tématem chtěl režisér sdělit úplně něco jiného.Ve snímku totiž nejde jen o závislost na sex,dokonce si myslím-vůbec.Jak už jsem říkal Ang Lee dbal především na city,lásku,porozumnění a ohromnou obětavost!Díky tomuto filmu se mnozí jistě přesvědčili že ústřední tematika pro toto drama klamala pohledem a doslova přibila k židli,nebo aspoň přivedla k zamyšlení každého,kdo tento perfektně zpracovaný originální nápad shlédnul.Ang Lee má ode mě jasnou 1 a musím říct,že hvězdné obsazení dvojky Gyllenhaal X Ledger nemá chybu!!!