Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (18)

plakát

Legenda (1985) 

Jako malá jsem to milovala, ale když jsem to viděla teď, hodně mě to zklamalo. Hlavně dějově. Děj je suchý, nezajímavý, nenapínavý...jediné co je opravdu hezké je prostředí, hlavní představitelé a některé efekty, které tomu dodávají pohádkové kouzlo.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Po dlouhé době konečně zase povedená animovaná pohádka, které nic nechybí!!

plakát

Lolita (1962) 

Stejně jako novější zpracování knihy je tohle hodně dobrý film. Dokonce bych řekla, že tato verze je ještě o malinko lepší než ta z roku 1997. Každá má své osobní kouzlo a zejména tato. Erotikou nabité scény, kde nikdy není nic vidět to kouzlo podtrhují. Dlouhé scény s minutami ticha jsou tajemné a právě kouzelné. Jediné co mi vadí je samotná Lolita, která by měla být podle mého názoru fyzicky mladší, přece jen to má být ještě holka. Ta v novější verzi mi přijde více holčičí. Jinak velice hezký film!

plakát

Lolita (1997) 

Novější zpracování knihy je stejně jako to starší velmi dobré. Na rozdíl od toho staršího se zde už objevují peprnější scény. Jeremy Irons v hlavní roli je výborný a samotná Lolita také není špatná. Každé zfilmování má své osobní kouzlo, tady to budou zejména scény toho napětí mezi hlavními hrdiny, kterých mohlo být ve filmu více, ale některé byly vystřiženy. Dialogy jsou dobré a celý film je hodně podobný tomu staršímu. Ten starší bych ale řekla, že je o malinko lepší.

plakát

Kocour v botách (2009) 

Tohle jsem si stáhla omylem a byl to velký filmový zážitek. Větší blbost jsem v životě neviděla. Grafika hrozná tak, že i většina mých her z dětství na PC ji má lepší. Dialogy taktéž hrozné, prázdné a nesmyslné. Kocour větší než většina postav. Princezna lesba, co tancuje po večerech v hospodě. Hlavní mužský představitel pihovatý ošklivoun. Král věčně spí a královna asi kouří denně trávu. Jejich rádce, či co to bylo, vypadá jak Joker z Batmana. Hudba zní jak, když skupina Japončíků kňučí někde v davu. Prostě hrůza, ale dávám hvězdičku, protože jsem se dlouho takhle nenasmála.

plakát

Čarodějky (1996) 

Docela dobrý film. Zajímavě použité téma magie. Chvílema je to na mě, ale až moc velké psycho, hlavně ten konec, protože celý film se táhne v takovém čarodějném klidu...prostě nic moc děsivého. Ale zase konec má být vyvrcholením, takže nechme to být. Hudba je výborná. Efekty ucházející. Obsazení je dobré, jen Rachel True by mohla být trošku drsnější.

plakát

Prostě sexy (2002) odpad!

Trapná komedie. Beze smyslu, bez humoru, bez významu...

plakát

Temné stíny (2012) odpad!

Já si nemůžu pomoct, ale tímhle snímkem mě Tim Burton absolutně zklamal. Přijde mi, že je zde použit strašný a trapný humor.

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Pohádka mého dětství! Úžasný příběh. Miluji filmy, kde se prostě ponoříte do fantazie a tady toho bylo skvěle využito. Zhlédnu to vždy jedním dechem... Ani nwm, jak přesně tento snímek popsat, protože je prostě nepopsatelný zážitek na to koukat. A proto mohu jen doporučit...!!

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Trošku přehnaná romantika zdůrazněná hudbou skupiny ABBA. Až na přeslazené scény celkem pěkný film. Výborná je Meryl Streep a celkem se jako zpívající talent chytla Amanda Seyfried, není proto divu, že dostala roli ve snímku Bídníci. Po tomto filmu jsem čekala, že ji ještě někde zpívat uvidíme. Osobně si myslím, že je to hodně nadějná herečka. Nebo už vlastně ,,paní herečkou,, je!?