Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Bitevní loď (2012) 

Čím víckrát to vidím, tím více je to stupidní film, který hraje pouze na Americký válečný patriotismus. I bez nohou se postavit emzákovi a je to čest pane. Prostě hollywoodská možná asi určitě bollywoodská kravina, která bez efektů by byla pro zbytek světa propadák....., Krom našeho anděla U.S.A.

plakát

Turbo Kid (2015) 

To byla taková slátanina, co jsem ještě neviděl. Horor to tedy vůbec není spíš komedie plná umělé krve a jde jen o to, aby cákala co nejvíc či se rozprskla do širého okolí a stvořila mračna další krve. Muzika parádní, zbytek blbost, bez myšlenky. Film mě ze začátku bavil, ale ke konci už dost nudil a čekal jsem jen na to kdy konečně bude konec.

plakát

Drsňák Dudley (1999) odpad!

Větší blbost jsem neviděl, to se snad může líbit pouze americkému publiku, každá sekunda toho filmu je utrpení, mám chuť si vzít vrtačku a dostat to z hlavy. Osobně nechápu, jak to může mít 40%, je to ztráta času a úplný výplach mozku.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jedním slovem: Katastrofa. Absolutně nudný film se snahou zkopírovat a navázat na první díl, plný stupidního amerického jásotu skoro po každé scéně a vygumovaných proslovů, a na závěr filmu prohlásí že jim nakopeme zadek v jiné galaxii a na jiné planetě(snad se pokračování už nenatočí i když ten konec nasvědčuje tomu že se o to chtěli pokusit) , jediné za co dávám hvězdičku jsou pěkné efekty, jinak ztráta času.

plakát

Stážista (2015) 

Zpočátku jsem od filmu nic neočekával a bral to jen jako něco na zpestření večera a vyplnění volného času, postupně z ničeho se stalo něco a film mě velice dobře nadchnul. Nechybí vtip,příběh,zvrat prostě dle mého tento film má duši a vřele ho všem doporučuji.

plakát

Nesmrtelný (2015) 

Ze začátku člověk neví co od filmu očekávat, ale po delším strpení zjistí že to nebyla ztráta času ba naopak ho tento film velice bravurně vtáhne do děje a nechá člověka přemýšlet jak by se zachoval v dané situaci, i když Ryan Reynolds není zrovna herec mého obdivu musím uznat, že tato role se mu velice povedla. Určitě stojí za shlédnutí.

plakát

Would You Rather (2012) 

Zde jde vidět co je člověk schopný udělat pro peníze,když má dobrou motivaci a koho se dá za kolik koupit, postupně jde spíše ale o to co je člověk schopný udělat pro přežití, i když pro hlavní aktérku Brittany Snow je motivací její umírájící bratr.Ze začátku nevinný film který se zvrhne v tak trošku mlýnek na maso a v efekty bez servítek.K zabití nevyužitého času se hodí shlédnout, ale není to uplně exelentí film z kterého bych jásal... 3 hvězdičky jsou asi až moc, je to takový menší pod-průměr.

plakát

John Wick (2014) 

Nadprůměrný film o bývalém profesionálním zabijákovi, který se vším sekl kvůli ženě, ale po dvou týdnech od její smrti parta vygumovaných rusů v čele s Alfie Allenem ,který mi mimochodem zvedl žlučník už v Game of Thrones ,ho kuli autu zmlátí a zabíjí mu psa, který byl dárkem od své manželky, kterou nadevše miloval.Filmový příběh s tímhle začátkem je celkem pěkný a divák se určitě nenudí,ve filmu je jedna zásadní věc,Kromě nádherného auta, která má u mě jedno velké plus a to je to ,že nemá nekonečno nábojů v zásobníku jako Chuck Norris, tudíž musí přebíjet.I když mě film bavil, tak je to jen o zabíjení,pomstě a jeho comebacku.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Film dle knižního zpracování,který je zprvu plný otazníků, které se začínají postupem času vyjasňovat a končí překvapivým závěrem.Prvních několik desítek minut filmu je docela nudných a nezáživných,ale po překonání této etapy diváka vtáhne film do zajímavého děje, nic co by mi až na "dětské" herce viz. mladého imperátora Thomase Brodie-Sangstera a opičáka na tripu Willa Poultera vadilo zde není, ale na víc jak 3 hvězdičky to nemá, snad překvapí pokračování.