Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Keurosing (2008) 

Dáváte si novoročního předsevzetí? Stačí se pokaždé na konci roku podívat na tento film a budete z něj mít chuť bojovat celý rok...Pro mě naprostá povinnost na konec roku.

plakát

Studená ryba (2010) 

Krásná studie, jak zlomitt člověka, poslušně a slepě dodržujícího předpisy společnosti. Krysa zahnaná do kouta dokáže divy...

plakát

Všichni to dělají! (1994) 

Musím dát 5*, i když poslední část filmu s parodii na Mouchu byla slabá. Po většinu filmu se totiž objevují tak neskutečně povedené scény, že se člověk chvilkama ani nemůže přestat smát a už běží další krutý vtip. A to už se mně u komedie nestalo aspoň 10 let. Jedna z nejlepších scén určite parodie na Zatoichiho.

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Nebylo to špatné, ale bylo to taky dost nerealné a těžko uvěřitelné. Nebo možná jen pro evropského diváka těžko uvěřitelné... Občas mně přišlo, že bych té holce musel vylískat, být v Gyeon-woo, ale možná mně jen chyběla podobná zkušenost z vlastního života, abych se sladil na správnou notu.

plakát

Má je pomsta (2002) 

To byl teda nářez! Film o pomstách v nejrůznějších podobách. Hlavně chuťovky jako zvuky praskající lebky při pitvě, přeřízlé achilovky a spousty dalších vychytávek dávají tušit, že pan režisér není žádné béčko.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

První 2 minuty pilotu slibovaly vcelku dobrou zábavu a hlášky, ale po po prvních dvou dílech mě seriál začal dost nudit a vůbec ničemu už jsem se nesmál. Čekal jsem ale trpělivě dál a bohužel nic nepřicházelo, jen prázdné tlachání týpka který pořád chlastá a vůbec nikdy není opilý, v každém díle přeřízne jinou ženskou a bere to jen jako by si dal cigáro...Dopadlo to tak, že další díly jsem už jen přetáčel na jinou dějovou linii, tu kde Hank vůbec není a nakonec to úplně smáznul. Opravdu není o co stát.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Perla české kinematografie. Naprostá povinnost pro fandy nejen Rudolfa Hrušínského, ale i dokonalého filmařského řemesla. Každá scéna filmu je pečlivě připravená a celkově film působí jako umělecké dílo. Od působivých prostřihů mezi scénami, vynikající hudby (citliví lidé hudbu milují), až po herecké výkony a prostředí natáčení (krásné Pardubické krematorium) je film jako celek bezchybný.

plakát

Father Ted (1995) (seriál) 

Tento britsko-irský seriál o partičce kněží a jejich každodenních starostech asi příliš nenadchne milovníky Přátel a podobných amerických sitcomů, každopádně se určitě zavděčí typicky britským humorem. Spousty hlášek, které na nás chrlí hlavní představitelé, se vám určitě vryjou do paměti.

plakát

Kdysi byli bojovníky (1994) 

Velmi drsný snímek, zobrazující život maorů na Novém Zélandě. Film uchvátí především svou syrovostí a brutalitou. Některé scény, jako domácí násilí, rvačka v hospodě a další, působí velmi realisticky a mohly by se promítat na seminářích proti alkoholismu. Při každém mém shlédnutí působí stále stejně intenzivně, stejně varovně.