Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (12)

plakát

Tlapková patrola ve filmu (2021) 

Film, který děti (3 a 4 roky) zaujal natolik, že ho během týdne viděli 10x a dokážou ho pomalu odcitovat nazpaměť.

plakát

Zločiny Velké Prahy (2021) (seriál) 

Na seriál jsem se těšil kvůli pánům Pleslovi a Langošovi, nakonec to ale bylo zklamání. Byla to děsná nuda a často jsem nevěděl, o co jde - to mi ze začátku vadilo, ale později už mi to bylo jedno, protože jsem se smířil s tím, že tenhle seriál mi profičí jedním uchem dovnitř a druhým ven. Spoiler - jediná scéna, která mě fakt bavila a u které jsem se nasmál byla, když přišel na konci Nováček za šéfem žádat o ruku. Zbylých 10 hodin seriálu bylo bohužel spíš utrpení.

plakát

Slova (2012) odpad!

Nešťastný týpek vypráví příbeh o tom, jak jiný týpek vydá cizí knihu, kterou ve skutečnosti napsal další nešťastný týpek. Když se to provalí, jsou nešťastní úplně všichni. Blbost na kvadrát.

plakát

Co kdyby (2012) (pořad) 

Skvělé.. jediný zápor je ten, že mě vždycky po skončení chytaj křeče do sanice :)

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) odpad!

Sorry, ale ten film je strašnej.. jako dokument neukázal nic a jako záznam koncertu jen to, že jsou Stouni, které jsem měl doteď celkem rád, jen preceňovanou partou narcistických pozérů a nafouklou bublinou, kterou strčī do kapsy milión lepších kytaristů, zpěváků a bubeníků. Ukamenujte mě, ale tohle je můj pocit po shlédnutí filmu, na který jsem se na základė traileru fakt těšil.

plakát

Zvony pana Mlácena (1973) (TV film) 

taková trošku delší anekdota s výborným hereckým obsazením. super.

plakát

Dvojí život Veroniky (1991) 

Čtyři hvězdičky za polskou Veroniku a obzvlášť za všechny hudební scény (co se týče hudby, tak Dvojí život Veroniky okupuje jednoznačně spolu se Skálou první příčku).. zbytek filmu mi přišel až na pár scén, kde bylo cítit jakž takž propojení mezi oběma Veronikami, bohužel docela nudný.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Po prvních 2 dílech..super. sympatické postavy, agent Coulson úžasný a hlavně - je to strašně vtipný! ★★★ Šestá epizoda šestihvězdičková! Vážně moc hezké, skvěle vybalancovaná hranice mezi tragickou a komickou rovinou, krásné lovestory Fitz-Simmons, aniž by třeba někdo řekl aspoň Mám tě rád a pak ten úsměvně-dojemný příběh agenta Coulsona.. Moc povedené.

plakát

České století (2013) (seriál) 

České století 1. Veliké bourání.. jedna hvězda za kameru.. jinak hrůza a děs, zatuchlá televizní inscenace ala osmdesátá léta se strašným zvukem a mizernou hudbou. Co se týká děje, určitě prospěšnější 5 minut na wiki než zabít 70 minut koukáním na toto plkání o ničem. ///// České století 2. Den po Mnichovu.. škoda slov, negativa viz první díl, navíc příšerná režie i herecké výkony.. jakékoliv pokusy o dramatično ty tam.. zmařený potenciál, škoda.. snad tedy alespoň půl hvězdy za Landu. ///// České století 3. Kulka pro Heydricha.. ne ne ne a ne.. Trojan jakž takž, jinak fakt spatné, Beneš brrrrr a tak zprasený postsynchron, jako v podání Michala Dlouhého jsem v životě neviděl.. jedna dobrá myšlneka někde na začátku, ale tu jsem bohužel po 5 minutách plkání zapomněl.. po jedné hvězdě prvnímu dílu a půl hvězdě druhému sestupný trend bohužel pokračuje a zde je to čistá nula.

plakát

Řežba v Tombstone (2013) 

Na rozdíl od ostatních nevím co chválit dřív.. Danny Trejo je tady úžasný, Mickey Rourke v roli Satana ještě úžasnější.. ano, zápletka a děj poměrně jednoduchý až triviální, ovšem tento drobný nedostatek více než vyrovnán úchvatnou vizuální stránkou. Pochvala za kulisy, kostýmy a celkový výtvarný počin. Zvláštní pochvala za scény s koňma a obzvlášť tu v baru.. plus nadprůměrá hudba; nemůžu si pomoct, ale fakt 5 z 5.