Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Válečný

Recenze (24)

plakát

Na krátko (2018) 

Hádka-rvačka-hluché místo-depresivní dialog-hádka-rvačka-depresivní dialog-hluché místo a tak pořád dokola. Uchvacuje mě, jak na základě pěti povedenějších minut ze stočtyř celkových někdo pěje chválu na takovou normální rodinku verze 2020. A toho kyselou prdel Fingera vraťte už laskavě zase tam, kde jste ho vyhrabali.

plakát

Záhada hlavolamu (1993) 

Dobrý. Dost dobrý....... Vyrůstal jsem na tom a i když bych tady už mohl dělat někomu určitě dědu, tak se na to vydržím dívat. Jen to prostě už není kůl a in. Vzniklo to za války a když to někdo natočil v tehdejším duchu, soudobé generaci se to nejspíš nebude líbit. Už jen to, jak divně ti plantážníci mluvili.... Jenže Foglar to takhle napsal. Já dávám za pět.

plakát

Marley a já (2008) 

Rodinná idylka, nedělní odpoledne, venku je hnusnej leden a tak zabalit do deky a čumět. A usmívat se u toho, tenhle film se musí líbit snad každýmu. Ale hlavně neutíkejte hned po skončení do psího útulku, realita je trochu jiná.....

plakát

Zbožňuju prachy! (2006) 

Jako film před spaním dobrý. Jako film, na kterej stojí za to jít do kina, to zas tak moc dobrý není.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

To prostě musíte vidět, pak jde už jenom o to, jestli jste ve skupině těch, kterejm se to líbilo, nebo v tý druhý, kterejm se to vůbec nelíbilo. Jinudy cesta nevede. A nepřesvědčujte laskavě tu opačnou skupinu o svojí pravdě. V jednoduchosti je síla.

plakát

Vyrobeno v Dagenhamu (2010) 

Před nikým se neponižuj a nad nikoho se nevyvyšuj..... jednou se ti to vymstí, chtěl autor říct. Tenhle film možná postrádá všechno to, co tady znalci kinematografie tak sofistikovaně pomocí odbornejch termitů popisujou, ale úžasně zachycuje to, co nám poslední dobou chybí, zdravej selskej rozum úplně obyčejnejch lidí. Oskara to určitě nedostalo, tak alespoň ode mně to je za plnej počet.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

V titulcích mělo být v úvodu poznamenáno, že film je určen především pro dobrovolné dárce mozků. Ostatní skupiny musí trpět. Ale i tvůrci a herci musí z něčeho žít. Jen doufám, že na tohle náš stát z mých daní nepřispívá.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Nechali jsme se namlsat předchozími díly z per Svěráků a teď musíme taky dojíst zbytky. Není holt každý den posvícení, ani každý rok, ani každé dva roky, ani každých pět let....... Ještě že jsem na tom nebyl za hříšné peníze v kině.

plakát

Můj strýček Archimedes (2018) (TV film) 

Vezmi několik dobrých herců, natoč s nimi sled nesouvislých obrazů, přidej několikrát prdel a a trochu komunistického útisku a máš úspěch zaručen.......vybráno z příručky pro začínající režiséry. Nečekal bych dílo pro náročného diváka, ale tohle mě fakt překvapilo. Bohužel nemile.

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Rodinná pouta a Taxi se spářily a tohle je výsledek..... Kevin si začal šetřit na penzijní fond a bere co se dá. Ten film není špatnej, ten film je prostě takovej, jaký se dneska točej. Je hroznej.......