Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Je šílené, jak čas utíká a všichni stárneme. Avšak jestli v tomto filmu něco nezestárlo, tak Carreyho grimasy a vůbec jeho humor. Od začátku do konce jsem se smál. Sice párkrát vtip tažený z paty, ale co je dnes zcela na sto pro? Možná z nostalgie, ale já dávám 90%.

plakát

Ničivá hrozba (2004) odpad!

Karty na stůl... Viděl jsem tu akční polovinu tohoto... natočení. Chytám se za hlavu při přemýšlení, jak to vlastně popsat... Příběh jasný během pár minut někde na konci filmu, komické výkony herců, tragické efekty a zvůkový doprovod. Záběr na temná mračna - záběr na sluncem prosvětlené obličeje a ostré stíny - záběr na temná mračna - záběr na sluncem prosvětlené obličeje a ostré stíny - záběr na temná mračna... Tohle byl totální prů*ser.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Před pár lety jsem se zařekl, že na další český propadák už nepůjdu. Tentokrát mi to nevyšlo, přítelkyně zavelela, že tam hraje Krajčo. Snědl jsem tabulku čokolády, kousl se do ruky a šel. Byl jsem překvapen, že to oproti jiným českým filmům takový propadák úplně nebyl. Každopádně herecké výkony se mi líbily asi jen u Richarda Krajča (snad proto, že je to sympaťák a dobře zpívá) a u Davida Novotného, který mi přišel svým výkonem přirozený, ale třeba v případě Jakuba Prachaře, u něj jsem pořád přemýšlel, co vlastně dělá před kamerou. Trochu sci-fi příběh s koněm uprostřed hypermarketového parkoviště a s několika lidskými příběhy odehrávajícími se během Vánoc, láska a smutek protínající se v jednom místě a čase, radost střídá smutek, u slabších nátur nějaká ta slza... Ale jo, po dlouhé době český film překvapil.

plakát

Rebelka (2012) 

Přemáhal jsem se dát tři hvězdičky, popravdě ani nevím za co. Příběh naprosto bez nápadu. Ve chvíli, kdy se královna promění v medvěda, je jasné, jak všechno skončí. Celé by se to dalo shrnout do několika slov (ne vět, slov). Tento animák ničím nenadchnul. Z mé strany škoda práce na něm.

plakát

Bezvadíkyještěprosím (2010) 

Nejsem žádný tvrdý kritik, jen říkám, že tento film, který o sobě ani jednu chvilku neříká "budu trhák", je průměrně krásný a odpočinkový, navíc s (nejen) mým oblíbeným sympaťákem Joshem Radnorem. Prostě kouknout se a jít spát. Někteří nejspíš očekávají ještě neobjevené v mezilidských vztazích, ale tohle je romantická americká komedie, která mně osobně opět ohalila kousek ameriky a jejího myšlení. Odpočinul jsem si u toho a dávám za čtyři.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Je mi zcela jasné, proč se tento film spoustě lidí nelíbí. Asi je potřeba nadhledu, o čemž vím, že spousta lidí nemá. Tento film je naprosto úchylný, slizký, nechutný, ale taky úžasně bavící pokud víte, jak ho máte brát. Za sebe říkám, že po hudební stránce jsem se perfektně bavil na pět hvězdiček, po stránce herecké sice spíše na tři až čtyři, ale osobně ten film také hodnotím podle toho, jak mě oslovil v době, kdy jsem se na něj poprvé koukal a tehdy se ve mně nějak zakotvil a to zůstalo. Můžu ho vidět kdykoli a i když vidím nějaké nedostatky, tak vím, že to je nechutná sranda s dobrou hudbou, která mě baví.

plakát

Rabín, kněz a krásná blondýna (2000) 

Poprvé, co jsem viděl tento film od jeho vydání, to bylo možná pět let. Mám rád filmy tohoto druhu a navíc, když tam hrají moji oblíbení herci doplněni sympatickou herečkou, znamená to pro mě naprosto dokonale odpočinkový film s perfektní hudbou. Možná mi tento film připomíná mládí, když jsem se na něj koukal, možná na mě zapůsobil... Na každý pád má u mě pět...

plakát

Stážisti (2013) 

Možná je tu několik nesrovnalostí s realitou, možná je příběh dost nadnesen (z nýmandů se stanou zaměstnanci Googlu), ale jako odpočinková komedie uprostřed pracovního týdne to zafungovalo naprosto perfektně a v podstatě můžu říct, že jsme se bavili od začátku do konce. Osobně nechápu tak nízké hodnocení, myslím si, že by se třeba právě na tento film mělo koukat s nadhledem. Film překvapil, uvolnil, rozesmál a to je přesně to, co od komedie čekám.