Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Jako zapřísáhlý odpůrce akčních a podobných filmů musím konstatovat, že tento film mě zaujal. Zajímavé prostředí železnice, skoro všechny akce vypadají dost reálně, navíc všichni protagonisté jsou velmi sympatičtí a výborně hrají. Jen ten konec je typicky americký.... čekala jsem, že to nakonec aspoň trochu vybuchne, ale i tak to ušlo. :-) Ještě malá poznámka k oficiálnímu textu distributora i popisku na DVD: nejedná se o mladého průvodčího, ale mladého vlakvedoucího, a to je sakra rozdíl...

plakát

Berta a Ufo (2006) (seriál) 

Myslím, že to není tak špatný večerníček, jak se tady hodnotí. Cílovou skupinou jsou děti, a těm se to zjevně líbí. Má to děj a místy je to občas i vtipné, velké plus je i Jitka Molavcová. Zkrátka, existují mnohem horší a nudnější večerníčky....

plakát

Jamie vaří rychlovky (2010) (pořad) 

Tak tohle teda žeru....vcelku jednoduché recepty, ale výsledek vypadá vždycky úžasně! Jamie je bůh!

plakát

Mafstory (2006) (seriál) 

Tak proti tomuhle sitcomu je i seriál Ulice mistrovské dílo. Zdlouhavé, o ničem, bez vtipu, což u komedie docela vadí...prostě průšvih.

plakát

Soumrak bohů (1969) 

Málem mne odradila naprosto šílená stopáž...ale nakonec jsem se nějak nemohla odtrhnout. Atmosféra tohoto filmu hodně připomíná Bertolucciho Konformistu. Nenávist, zlo a touha po moci v nejhorších možných podobách...Asi nejvíc mne zaujal Helmut Berger ztvárňující postavu Martina.

plakát

La morte ha fatto l'uovo (1968) 

Něco takového se vám nepoštěstí vidět každý den....Nervy drásající hudba, jako vždy přesvědčivý Jean-Louis v roli úchyláka, kamenná nehrající Gina, naivní mladá blondýnka, a všude spousta slepic...Zajímavý film, výborně sestříhaný, který v době svého vzniku musel být dost šokující, a zůstalo mu to až do dneška.

plakát

Lo scandalo della Banca Romana (2010) (TV film) 

Situace v Itálii v roce 1893 - korupce a prohnilý politický a finanční systém...zajímavý televizní film na pozadí skutečných událostí, s výborným hereckým obsazením a velmi dobrým scénářem i režií. Za zmínku stojí, že režisér Stefano Reali napsal k tomuto filmu také hudbu.

plakát

L'ispettore Coliandro - Il giorno del lupo (2006) (epizoda) 

Poněkud přitroublý, ale sympatický inspektor Coliandro, znělka i filmová hudba jak ze sedmdesátých/ osmdesátých let, výborný střih. Celkem vzato, tahle krimi má spád, i když konec je trochu jako z červené knihovny.

plakát

Ali, Le (2008) (TV film) 

Dost slabý scénář i režie, naopak přesvědčivé výkony herců...ale jinak průměrný film se zajímavým příběhem, ze kterého se dalo vykřesat více ...

plakát

Antonie (2001) (TV film) 

Skutečnost překonala moje nejčernější očekávání...hlavní hrdinka, něco mezi Popelkou a lady Dianou, překoná všechny nástrahy a vše nakonec dobře dopadne... Odpočinkový film z prostředí vyšší společnosti, který ve vás nevzbudí žádné emoce a modlíte se, ať už je proboha konec...Dvě hvězdičky za Vanni Corbelliniho v obvyklé roli proradného padoucha.