Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Deníček (11)

12.1.

Zásah... od režiséra Rona Howarda... a to přímo do srdce. RUSH se vymyká všem superlativům který má slovní zásoba vlastní. Něco tak... živýho, nabitýho od úvodních do závěrečnejch titulků, mezi celou dosavadní filmovou tvorbou těžko pohledat.

7.10.

Dnes do Jihlavskýho CineStáru na Gravitaci. Doufám, že moje očekávání nejsou přehnaný. Zatím se film potlouká kolem 90ti %. A to je pro řadovej "blokbástr" nadprůměr. Možná přece jenom nebude tak řadovej :) Komentář dneska večer.

7.1.

Takže na Lawless bude recenze až o víkendu. Tenhle tejden koukám na prezidentský tlachání, a vůbec koho volíte? Je nějaká jiná možná a přijatelnější volba než Karel Schwarzenberg? Podle mě ne... ale já volit ještě nemůžu. Kurva.

7.1.

3.1.

Jak na Novej rok tak po celej rok! A já doufám, že tento rok bude na filmový zážitky bohatej! Dneska na Lawless, těšim se jak malej! Čekejte komentář už zejtra, doufám, že jste se moc nevožrali, dodatečně Šťastnej novej rok 2013!

Kdo je Reacher?

Jsem opravdu věrný čtenář knih od Lee Childa. Právě zpráva o tomto filmu mne velice zaujala a nemohl jsem se dočkat adaptace knihy s mým oblíbeným hrdinou. Kniha One Shot (nebo-li Výstřel) patří k těm lepším dílům série a tak jsem netrpělivě vyhlížel další zprávy o připravovaném snímku. Pak se objevilo, že Reacherem bude Tom Cruise. To mne vyděsilo, vždycky jsem si jako Reachera představoval spíš někoho jako je třeba Daniel Craig, nekompromisní, spravedlivý a tvrďák. Ale i tak mi to přišlo jako zajímavé rozhodnutí. Tom Cruise byl a bude vždycky manekýn. Musím ale přiznat, že jsem se mýlil. Cruise Reachera zvládl.

Madisonské mosty

Věřte nebo ne, já neznalý, viděl jsem Madisonské mosty poprvé dnes v televizním vysílání 22. 12. 2012

Omlouvám se mistře Eastwoode, nevim proč jsem se vyhejbal jednomu z nejlepších filmovejch zážitků.

11.12.

S trhákama se roztrhl pytel... chystám se do kina na Hobita a hned potom na Výstřel... tedy na Poslední výstřel Jacka Reachera, jak název zkurvili český distributoři. No a potom... na Bídníky! Ne jen kvůli hercům jako Jackman nebo Crowe, ale hlavně díky tý zatraceně přenádherný hudbě!

10.12.

Tenhle tejden jsem se rozhodl prohlásit tejdnem staro-novejch klasik. Takže se pouštim den po dni do Dvanácti rozhněvanejch mužů, Tenkrát na západě, Sedmi statečnejch, možná ještě do několika westernů s Eastwoodem a... no uvidíme pro co šáhnu. Každopádně tenhle tejden hodnotim jen filmy, který jsou přes dvacet let starý, ale... nestárnou.

 

No, abych to nepřeháněl... dlouho jsem neviděl Apollo 13...

31.5.

"Dnes je to oficiální.Tom Cruise si zahraje roli Jacka Reachera v adaptaci Lee Childova knižního thrilleru Výstřel (One shot)." Jsem fanoušek Childa. Je to nenáročný, akční a zběsilý. Samozřejmě že z největší části na tom má podíl charakter hlavního hrdiny. Ten se podle mýho názoru od Cruise liší tím nejvíc možným způsobem. Uvidíme. Nápad obsadit Cruise jako dvoumetrovýho "toho hodnýho" zabijáka mi přijde svým způsobem i zajímavý.

13.5.

Vrátil jsem se z Jihlavskýho CineStáru. Byl jsem na Avengerech... zážitek, přemejšlim jak to hodit do nějákýho smysluplnýho komentáře. Možná ten film trochu přechválim, no co. Nejspíš se ze mě stává fanoušek komiksáků...

Avengers

Již nějákej ten pátek se připravuju na zkouknutí týhle přicházející "bomby". Všechny postavy mám za sebou a teď jenom napjatě čekám na film, kterej je sjednotí. Ale vážně... je 8.5. a film má neuvěřitelnejch 92%. Nevěřím svejm očím a každym dnem čekám, že se stoupajícim číslem hodnotitelů bude číslo opadat. Opak jest pravdou. Uvidíme...

Avengers