Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Ohnivá liška (1982) 

Je to kravina. Ale občas mám na kraviny náladu, a tohle je jedna z nejlepších. Jinak jak už psali jiní aspoň vidím Clinta v jemu neobvyklé roli.

plakát

Zámotek (1985) 

Na tenhle film jsem úplně zapoměl. Je neuvěřitelně osvěžující svou "nevinností".

plakát

Dračí život Bruce Lee (1993) 

No, je to hodně přikreslený "život" Bruce Lee, ale film jako takový si zaslouží i čtyři hvězdičky, pokud nejste fanouškem Bruce jako já.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

No řekl bych že doopravdy tenhle film ocení jen člověk, co byl někdy na tripu. Pro ostatní 4 hvězdičky :-D

plakát

Hra smrti (1978) odpad!

5 hvězdiček bych dal leda originálním scénám s Brucem, ale kvůli zbytku odpad. Doporučuji raději dokumentární "Bruce Lee: A wariors journey" Která se z velké části zabývá tímhle filmem, který měl být Brucuv majstrštyk, kterýžto ale nestihl dokončit...

plakát

Cargo (2009) 

Sci-fi tohohle druhu je poslední dobou jako šafránu a ještě méně opravdu povedených, proto 5 hvězdiček. Někoho možná zklame že z žádného kontejneru nevyskočí slizké monstrum a nedá si "barbeque le-posádka", jinak ale opravdu kvalitka.

plakát

Galaxy Quest (1999) odpad!

Ještě se mi nestalo abych se u "komedie" ani jednou jedinkrát nezasmál. Jestli tam někde byla špetka humoru, tak byla zcela jistě zabita českým dabingem. Parodie to je, hlavně na dobrý film...

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Vůbec nejlepší show vysílaná v televizi... doporučuji originály GB, u nás (mimojiné) se toho hodně vystřihne, třeba vtipy o Liverpoolu apod. které by většina českého publika stejně nepobrala.